0 Läs mer >>

Jag fattar inte att jag är så trött! Jag har inte sovit speciellt dåligt och jag har inte varit uppe något speciellt längre igår än vad jag brukar och jag sov inte så speciellet länge imorse, men ändå så är jag helt slut!
Så fort jag landar vid tv:n och ska titta och slapnar av så somnar jag till!
Men jag kom i alla fall iväg till Sanne och färgade håret. Och på bilden på framsidan av paketat som jag köpte så var det en tjej som var ganska så röd i sitt hår. Men jag blev typ ljust brun, vilken i och för sig om ni frågar mig stämmer mer överens med den beskrivning av färgen som stod på paketet, kastanj.

Men jag är i alla fall nöjd. Det blev inte för mörk och jag tycker att det ser helt ok ut. Det tar ju ett tag innan man vänjer sig vid en ny färg. I alla fall för mig.

Nu ska jag nog ta en sväng med hundarna och sen ska jag nog gå och lägga mig.

Kram!

Helt slut!

0 Läs mer >>
Ännu en ledig måndag, de e så super skönt! Helgen blir längre och de är ju inte helt fel :)
Har bara legat och dragit mig, blev väck av ett telefonsamtal som gjorde en lite irriterad, men det löste sig som tur var, men man kan ju undra hur man tänker...

Ja idag så blir det av. Jag ska färga håret och jag tror att det blir skit bra!
Ska få lite hjälp av Sanne så det blir bra! Jag vil´l inte göra det själv och riskera att det blir en helt tom ruta ibak! Det skulle ju vara mardrömmen!

Annars så händer det inte så mycket idag. Imorgon så är det ju jobb igen och då drar Star igång! Det ska bli så kul!

Nej, nu ska jag ta och fixa lite här hemma!

Ha de bra!

Underbart med lediga ...

0 Läs mer >>
Det blev en riktigt kul dag hos mamma och pappa idag.
Det blev en riktigt lång skogspromenad med hundarna, och jag hade kameran med mig så det blev en del fina bilder. Och sen blev det ett besök hos min systerson och min svåger och där blev jag bjuden på mat och sen gick vi tillsammans hem till mamma och pappa, där blev det fika och bus med systersonen.

Nu har jag nyss kommit hem, först så blev det ett stopp på Coop och där inhandlade jag bla. hårfärg, så jag ska ta och färga håret imorgon tänkte jag. Det ska bli spännande! Jag tror att det blir bra!
F hade lovat att ta ett natt passa i natt så han jobbar och på tv just nu är det en av våra favvis filmer på Tv, en som vi såg tillsanmans på en av våra första dater, Hitch. Det e super bra, så nu skall jag återgå till den.

Kram.

Super skön söndag!

0 Läs mer >>
Här har dagen precis kommit igång, eller jag har varit uppe ett tag och slängt in mer tvätt, handlat frulle och fixat till håret lite fint så här på en söndag :)
Det kan vara skönt med lite lyx till sig själv ibland.

Vi ska snart åka till mamma och pappa, där ska jag ta hundarna på skogspromenad tänkte jag så att de får springa av sig ordentligt!
Sen ikväll då är det så lugna och trötta och lugna när de fått springa lite i skogen.

Ikväll så kanske man skulle ta och hyra en film, jag är lite sugen på att se Dumpa honom eller Hanna Montana the movie om den har kommit.
Vi får se.

He en underbar söndag!

Skogspromenad väntar....

0 Läs mer >>
Denna lördags kväll spenderades på bio minnsan!

Jag och F åkte till Uppsala och där möttes vi av Robin och så var vi på bio. Flickan som lekte med elden blev det. Den var bra. Mycket spännande!
Och en liten clif-hanger (stavas?) blev det på slutet också.
Imorgon blir det tydligen en färd till mor och far. F ska ut dit och hjälpa sin chef att instalera en tv-box.

Nej, nu ska jag slappa vid tv:n en stund innan jag ska sova.

God natt!

Flickan som lekte med...

2 Läs mer >>

Klockan bara far iväg när man ligger och drar sig i sängen och slö tittar på Tv. klev precis upp och nu känner jag verkligen att man måste börja ta tag i dagen! Det är lite saker om man vill hinna med.

Igår var jag på ljus party, eller som företaget heter som säljer ljusen Party lite. Det var riktigt trevlig. riktigt fina produkter, och fina ljus och så fanns de jätte många dofter på ljusen också. och jag ÄLSKAR doft ljus!
Speciellt till hösten och den stundande julen som kommer.
Jag köpte dofter som kan passa till julen. Ingefärs pumpa, Äppel trädgård (den kan man ju även ha på våren och sommaren om man vill) och en doft till som jag inte kommer ihåg just nu.
Och så var de ju trevligt folk också. Godis, popcorn, Chips, ja en lyckad kväll. Och när de lite yngre människorna hade åkt då åkte Whiskeyn fram!
Men då var det bara jag och Jessica kvar. Men vi och Sanne vi spelade lite labyrint och snackade och det var trevligt.
Men det blev ingen utgång för jag kom inte ifrån Sanne förän kl. var över 12 och då kändes det som att det inte var läge att betala ett inträde och se ett band i typ en timme eller möjligen 30 min.
Så jag gick hem och så på idol på nätet och Karro är fortfarande kvar!!! Grattis!!!
Nu kan man ju liksom vara med och försöka föra henne framåt mot finalen och det tycker jag att hon är värd!

Nej, nu ska jag ta och betala lite räkningar och se över vad som skulle behövas fyllas på kyl och frys :)

Ha de så bra! Kram, kram!

Party lite

0 Läs mer >>
Åh, vad de e skönt med lediga dagar!
Man hinner med så mycket då! Speciellt om sambon jobbar, för då finns de liksom inget hinder att göra de som man måste och behöver göra!
Just nu går tvättmaskinen och diskmaskinen och snart även damsugaren och sen blir det en sväng med hundarna runt stan och samtidigt så ska jag passa på att sätta upp lite affisher som behöver komma upp.

Idag blir det även ljusparty hos Sanne, ska bli jätte kul! ska bli spännande att se produkterna också för dom ska tydligen vara jätte fina och så. Och nu när höstmörkret smyger sig på så passar det ju bra att köpa på sig lite ljus :)
Sen kanske även att det blir utgång. det känner jag mig väldigt taggad på! det var ju liksom inte igår som man var ute på krogen.
F ska också ut ikväll. han ska ut med jobbarkompisarna och dom ska gå och se det här bandet som spelar i stan ikväll.

Jag måste bara få ge en liten ressention här:
Förra månaden så provade jag ett aldeles nytt foder åt mina hundar. Det är ett foder baserat på lamm och ris från företaget Husse.
Det är ett svesnkproducerat foder. Det är bara svenska produkter i det och det är ett foder som skall vara bra för hundar som har problem med magen eller med huden eller som har någon form av allergi.
Och det säljs bara via ombud och man får det hemkört direkt till dörren.
Nu kan man även binda upp sig på ett avtal som gör att man behöver inte ringa och beställa vaje månad utan det bara löper på efter en avtalad tid.
Jag måste säga att detta foder verkar jätte bra. Mina hunadr har varit lite dåliga på att äta. Det gillar inet vad som hällst och ibland så bara vill dom inte äta. Det här fodret bara kastar de i sig! dom älskar det. Min Golden som har lite problem med huden har inte kliat sig lika mycket som förr och hon har också varit väldigt gasig förut, men det har också blivit mycket bättre!
Hemleverans grejen funkar också jätte bra! Det känns verkligen skit bra! Och nu behöver man liksom inte tänka på att åka och handla den där säcken, den bara kommer! Helt underbart!
Så: Bra, Husse! Bra!

Ja, i helgen ska vi försöka ta oss i kragen lite jag och f. Vi har lovat flera gånger om att vi ska hälsa på våra vänner R och M och nu är det liksom dags. Helgen ser ganska tog ut, så det måste bli nu! det ska bli kul!

Nej, nu är det dags att skrida till verket! Dags att dammsuga!

Kram, kram!

Ps: ni kan hitta Husse på nätet: www.husse.se där kan ni hitta smakprov som man får hemskickat gratis. De har även saker för katter. :)


Husse.

0 Läs mer >>
Nu har jag varit ute och farit och flygit igen.
Den här gången var det dopprojektet som vår församling är med i. Den här gången var det bara vår församling och en till som kom. Men det gjode inte så mycket för vi som var där vi fick väldigt stort utbyte av varann. Det blev otroligt bra och det kändes riktigt kul!
Och tiden liksom bara sprang iväg! Annars så finns det ju en risk om man vanligtvis är 20 och helt plötsligt blir 8st att det skulle kännas som att programmet var tomt och att diskustionerna blir tomma och döda, men inte den här gången. Det kändes faktiskt ganska skönt att vara få.

Men nu blir det åter till allvaret!
Men jag tog lite ledigt ikväll. Egentligen så jobbar jag ju vid den här tiden på torsdagar, men jag kände att när man varit borta ett helt dygn och fått suttit och åkt fram och tillbaks till Undersvik två dagar i rad så blir man liksom väääldigt seg i huvudet så det var lika bra att jag höll mig där ifrån. Jag tror att de andra får ut mer av det också.

Nu gäller det att börja ta tag i en massa saker med Star. Nästa vecka börjar det. Det ska bli sååå kul! det är alltid en väldigt massa jobb och det är alltid väldigt svårt att ta ut bara två st. från varje ställe för det finns ju alltid fler än två som är bra!
Jess skrev en fråga till mig: På hemsidan står det att man skall gå in till juryn och sjunga helt accapella, är det helt förbjudet att ta med sig sin gitarr?
Jag skulle nog säga sä här:
Det är ju så att i finalen så sjunger ALLA med musik på CD och det är för att alla ska kunna bedömmas lika. I år kommer också alla att få sjunga en sång med en live gitarrist eller pianist, beroende på vad som passar låtvalet bäst. Det innebär ju att i finalen så sjunger alla bara, ingen kommer att spela något instrument, så jag tror att det är en större fördel att sjunga utan instrument. Det är ju också svårare och kan man visa att man klarar det utan några större svårighter så är ju det bara en fördel.

En annan mycket rolig sak just nu är att en gammal klasskamrat till mig har kommit vidare en bra bit i Idols slutaudition! Jag håller verkligen tummarna för henne! Hon är så himla grym och är en så otroligt ödmjuk person! Hejja Karolina!!!

Imorgon är jag ledig och då ska jag ägna dagen åt att städa lite här hemma och pyssla med mina doggisar, och på kvällen ska jag på Ljus-party hos Sanne, det ska bli grymt kul. Sanne hon kan det där med att ställa till bra och roliga sammankomster hon! En bra värdinna är hon också!
Sen kanske det blir lite utgång också. Det är ett bra cover-band som kommer till "stan" och spelar.
Det är väll årets händelse det nästan så man får väll visa sin nuna där :)

Ha de så bra och glöm inte titta på Idol!

Kraaam!

Lilla skara.

1 Läs mer >>
Måndag... brukar i allmenhet ha en negativ klang i folks medvetande, men i mitt fall så har den inte de. Jag är nämligen ledig på måndagar. Så det är riktigt skönt!
Idag har jag tom. varit lite duktig och kollat räkningarna och räknat på dom och så, så på fredag när lönen kommer är de bara att betala.
Sen har jag ringt till CSN och bestämt med dom att jag skall avbetala per månad iställ för kvartal, det blir ju liksom lite minde pengar i månaden då istället för att man varje kvartal ska bli luspank!
Och så har jag kollat upp med lilla Kirans försäkring så att den fortfarande finns kvar och så ska jag fixa med månadsbetalning på den också.
Så nu ska det bli ordning och reda på ekonomin!

Och så har jag också fått tag på Anna och pratat med henne om Star 2009, så nu är det på G också.

Star 2009 är en sångtävling som vi har här i kommunen. det är Svenska kyrkan, kommunen och ljud och ljusföretaget PNP som arrangerar den ihop (www.pnp.nu).
den här tävlingen jobbar jag rätt mycket med just nu i mitt jobb. Jag sitter i jurryn, pratar med ev. sponsorer, ger lektioner till de tävlande och är pressansvarig.
Så nu i veckan ska jag försöka prata med lite tidningar och så.
Kolla gärna in Stars hemsida ;) (www.star.pnp.nu)

Nu på kvällen har jag varit till Tierp och varit på make-up visning på produkter från Mary Kay. Jag kände mig ruggit nöjd med det jag fick prova och så. Så ett inköp av de grejerna blir nog av så småningom :)

Nej, dags att sova! Imorgon blir det kulturnämds möte!

Kram!

Ordning och reda peng...

1 Läs mer >>
Lördag kväll... finaly!

Här har det varit lite hektiskt!
Igår så sjöng jag på begravning och det gick jätte bra! Sen vart det hem och då kom Peter förbi med lite affisher där det skulle skrivas till webb-adresser på. Sen kom Crille förbi och vi repade in två låter till dagens uppdrag.

Idag har jag nämligen varit på valupptakt med Socialdemokraterna.
Vi har suttit och funderat på vad är det vi vill föra fram för frågor i valpropagandan till valet 2010?
Jag tycker nog att det kom fram bra saker.
ja, i alla fall så ville de som höll i mötet att det skulle vara ett litet kulturinslag på mötet så då spelade vi två låtar. Det gick jätte bra.

Sen kom jag hem och då behövdes det verkligen städas så det vara bara att plocka fram damsugaren och börja!

Och nu har vi grillat och käkat här också. Nu sitter jag och väntar på att killarna ska bli färdiga med de dom gör så ska vi spela lite Guitarhero med trummor och allt!

Imorgon ska jag jobba lite. det är välkomnande av konfirmanderna i gudtjänst och så ska jag ju rösta naturligtvis!

Glöm inte de!

GÅ OCH RÖSTA!

Finaly.... lördag!

0 Läs mer >>

Idag var min och T:s konsert i Östhammars kyrka. Och det gick jätte bra!
På repet så var de lite halv stadigt, jag glömde en massa text och kom bara bort mig hela tiden! Men på konserten så gick det sååå mycket bättre.
Visst, det var saker som blev fel och så textmässigt men det gick skit bra ändå!

Imorgon så ska jag sjunga igen. Då är det begravning, det är väll visserligen inga kul omständigheter men det är  ju kul att få sjunga i alla fall :)

På lördag ska jag sjunga lite också, då ska jag på inför-valet-möte med soccarna och då ska jag och C sjunga och spela två låtar.

Nej, nu ska jag ta och titta lite på TV och bara slappa innan det är dags att sova.

Kram!

Bra konsert!

0 Läs mer >>
Jag gjorde om designen lite snabbt, så här vill jag nog ha färgerna men jag skulle vilja ha rubriken lite större och så vill jag ha en buíld överst på mig... men det vet jag inte riktigt hur man får till, skulle behöva ha lite hjälp med det tror jag...

Ny design

0 Läs mer >>
God morgon!

Har precis vaknat! Så nu känner man sig lite vimmelkantig.
Jag börjar känna mig bättre och bättre från förkylningen i alla fall, så de är skönt!
Den här veckan så börjar ju liksom allt jobb på riktigt!
Måndgar kommer jag att vara ledig i största mån som går (om de e nått skit viktigt så får man väll rycka ut och byta lite timmar)
Tisdagar ska jag ha tre nya grupper, de ska bli spännande på förmiddagen ska jag ha Babymassage och på eftermiddagen ska jag ha en Konfa grupp med inriktning på musik och gudtjänst och efter det Lucia kör tillsammans med T.
Onsdagar är som vanligt; sopplunch, konfirmander, Ungdomsensamble.
Torsdager är också som vanligt, morgonmässa, kollegium, Musikalensamble.
Och slutligen fredagar ska jag jobba en i månaden och det är när det är Ungdoms kväll.
Så jag är ganska nöjd med mitt schema som det är just nu. Det enda som är ett aber är att jag är inplanerad att vara med en kavrt i veckan, eller en gång i månaden i konfirmandverksamheten. Det känns skit! Ska jag vara med där så vill jag att de ska lära känna mig och ha förtroende för mig och veta vem jag är och hur ska jag kunna uppnå det om jag kommer en gång i månaden eller är med en kvart varje vecka! Så där kommer jag skita i vad de säger! Jag kommer att vara med varje gång!

Idag så ska jag åka och repa med The Entertainers som ser ut att ha fått en ny spelning framöver, de e ju kul!
Nu måste vi verkligen ta och sätta lite frat och börja jobba på riktigt med olika gegerar och bestämma oss för vad vi vill göra!
Vi får se vad som kommer fram idag.

Nej, nu frulle och sen iväg!

Ha en bra måndag!

Jobba på riktigt!

0 Läs mer >>
Vilken kille alltså! De e bara tt stämma in T:s kommentar!
Patrik Svedberg.
Här har man repat på hemma plan och det har ju gått helt ok, men det har inte varit helt bra. Och så kommer man in i Patriks studio hivar fram noterna som han inte fick för än där och dä och redan på första accordet så var det bara att luta sig tillbaka och följa med!
Helt plötsligt kom liksom den där tanken tillbaka: Ja, just de ja! Det var ju så där det skulle låta!
Varje gång man spelar med honom så är det lika dant! Det är helt otroligt!
Och så säger han lite så där slappt och lite så där, nej, jag vill inte åka till jobbet idag ton: Jag ska spela My fair Lady ikväll också...
Och då hajjar man liksom til lite och tänker: VA! Är han knäpp eller! Skulle jag spela med i My fair Lady skulle jag vara super glad, men han har ju gjort de ett tag nu så man kan ju förstå om han är less :)

Ja, så i alla fall. På torsdag kl. 18:30 i Östhammars kyrka, musikal musik! Det blir gryyymt!
Kom alla som kan!

Just nu sär sitter jag här hemma aldeles ensam... F jobbar natt... tråkigt.. lördag kväll och själv... fast de kan ju vara lite skönt också... men de e ju tomt.
Jag ska ta och göra mig en räkmacka och verkligen njuta av den. För de kan jag bara göra när jag är själv. Är F hemma så sitter han bara brevid och talar om hur illa det luktar... ;)
Nej, då! Inte alltid, men det händer.

Så vad ska ni hitta på!

Ha de bra!

Kram!

Bitarna bara föll på ...

1 Läs mer >>

Nu har man varit ute på äventyr igen :)

Har varit på personalfortbildning, heter det så fint. Fast jag säger personalresa.
Visst vi sitter och disskuterar och så också, men vi har ju en hel del kul för oss också :)

Idag ska jag ut och åka igen. Fast en lite kortare resa. Jag och T ska åka till Stockholm, en lite road-tripp. Vi ska repa med fanastiska Patrik!
Patrik ska spela med oss på konserten nästa vecka.
Han var min lärare när jag gick på Kulturama i Stockholm. Han har gjort en hel del större grejer och man skulle kunna säga att han är minst lika bra som Robert Wells, om inte bättre!

Det ska bli grymt! kul att träffa honom igen.

Så nu sitter man och sippar i sig vitaminer och the och så i länga banor för att förkylningen, som sitter i än, ska gå över! För på torsdag så smäller det! Då blir det såå kul att sjunga den här konserten som vi jobbar med just nu.

Ha de så bra idag allihop!

Kram!


Patrik
www.psmusik.se

Road-tripp

0 Läs mer >>
Ja, helgens planer fick bli lite annorlunda.
I fredags när jag kom till jobbet så kände jag helt plötsligt att jag fick ont i hela kroppen och så kändes de som om jag hade tuggummi i huvudet och aldeles konstig... Så jag fick helt enkelt gå hem tidigare tillslut, kände så konstigt och jag blev bara slappare och slappare.
Och så kände jag att de kanske var bäst att hålla sig hemma från Furuvik också, så det blev inställt, sorry M, och så skulle jag ha repat med The Entertainers idag men de fick jag också ställa in och de var nog lika bra för idag är inte så bra och de vore ju synd att smitta de andra också speciellt när jag och T ska ha konsert om 2 veckor!

Men en lugn och skön hemma helg har de varit. Jag har tittat på Tv och ätit mat typ. Men de e väll nödvändigt att ha de så när man är sjuk.
Ja, helt på latsidan har jag inte legat. Jag har tvättat vårt berg! av tvätt. Och de var ju bra. Speciellt om jag är frisk nog att åka på personalresa imorgon.
Vi får se!
Nej, nu ska jag ta en kopp The!

Kram på er!

Sjuk :(