0 Läs mer >>

Hallåjsan!

Här sitter man ensam i soffan...
Sambon befinner sig nämligen i Göteborg på Metaltown...
Men jag är ju inte sysslolös för de... Jag har idag varit och spelat på en invigning av ett nytt förtag här i Östhammar och om några timmar ska jag bege mig iväg för att dansa Jernets fångar.
De ska bli kul. De är en liten energi kick att gör den föreställningen :) Och idag blir de lite extra kul för mig då min vän Helena kommer och tittar :)

Jag har ju inte varit så flitig att uppdatera mig på bloggen på senaste men nu tänkte jag göra ett försök att ta tag i de igen, och då måste jag ju berätta att för en vecka sedan så var jag på kryssning med F:s familj och hans lilla syster, Maria tävlade och vann. Hon vann en weekend kryssning till Riga och Visby och att få göra en show på båten.
Så detta innebär att vi alla förmodligen kommer att åka en weekend kryssning i mitten av nästa månad. De ska bli jätte kul!
Blir nog en jätte fin kryssning. Så de e vad jag skall börja min semester med ser det ut som :)

Sound of music närmar sig med stormsteg också... Nu är de bara 2 veckor  kvar... Spännande!!!
De kommer att bli en super fin upplevelse för dem som kommer och tittar tror jag. Verkligen! De känns så när man står där och tittar på hur miljön ser ut och så...
Igår var jag där och la golv nämligen och de blev så himla bra. Och de känns som att de kommer att bli kanon!
I veckan så ska vi fixa trappan och så ska vi måla golvet, svart, så att de passar in i miljön och så. De kommer att bli kanon! :)
Ja, kul, kul!

Nej, nu får man nog ta och göra lite middag och sedan börjar de bli dax att bege sig iväg...

Ha de gött!!

Försöka komma igång i...

0 Läs mer >>

De e mycket tankar som går runt i huvudet just nu...
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga...
De e så mycket som är på G och de e en del som är kul och endel som är super läskigt och lite svårt.
Ja, typ så...

Imorgon så ska jag göra min första föreställning av årets uppsättning av Jernets fångar. De ska bli super kul! De e så kul att få uttrycka något på ett annat sägg än genom ord iblan, atta bara få använda kroppen och visa vad som finns i en. I love to dance!!!

En tanke som finns i mitt huvud är att faktiskt börja ta tag i en sak som jag har drömt om i flera år nu. Det känns som att de börjar bli dax att ta tag i den tanken och sätta fart och göra de nu, innan man ska skaffa barn och familj osv.

Nej, dax att sova snart kanske...

Kram. 

Det går runt lite...

0 Läs mer >>

Igår hade jag konsert med Ugdomsensamblen. Michael Jackson konsert. Det blev grymt! Allt flöt på ganska bra tycker jag. Det vart väll någon liten miss eller så, men de blir de ju alltid! Men i helhet så var det grymt!
Publiken var super härlig! De klappade händerna jätte mycket och tjoade och hadde sig. Grymt, helt enkelt!!
Riktigt kul kväll!

Men trots allt så känns de ändå lite skönt att det är klart nu. Nu har jag liksom "bara" en sak kvar och det är Sound of Music. Nu kan jag lägga all min arbets tid åt de. Och det är ju en heldel som äterstår där så de ska bli skönt att kunna koncentrera sig på de.

Men, jag skall också göra en sak till och den gör jag mest för min egen skull, för att få vara med i en produktion utan att behöva styra och leda liksom. Och det är Järnets fångar. Jag har visserligen klippt ner i min medverkan där och kommer i år bara att dansa, men de känns kul ändå.
Jag har visserligen fått veta att jag är den ända dansaren i år så jag har försökt ragga upp några ur min lilla dansgrupp att vara med så dår kommer jag väll att behöva leda dem, men det känns inte så betungande.

Den här veckan känns spännande och kul.
Idag ska jag gå och klippa mig och så blir det Sound of music rep ikväll.
Imorgon blir det också Sound of music och på onsdag Järnets fångar.
Torsdag - Sound of music och fredag är det inget särskillt så då kankse man tar ut en ledig dag, får se... Skolavslutning är de ju också och jag har varit lite sugen på att nattvandra då... får se...
Lördag ska jag repa Sound of music en stund på morgonen och på eftermiddagen så blir det kryssnig med F:s familj. De ska bli super kul!!
Ja och de var väll den här veckan de.

Puss å kram på er!!

"Bara" en sak kvar...

0 Läs mer >>

2 juni och strålande sol! Super nice!

Ibland så blir jag vääääldigt trött på mitt jobb.... Igår kände jag mig tok less på mina jobbar kompisar....
Först så får man i uppdrag att välja färg till de nya huset som skall användas till barn och ungdoms verksamhet, och då frågar man liksom flera st. när man tittar på en färg om de tror att den blir helt fel, eller för mörk eller så... men alla bara säger, men de blir säkert bra. och så väljer man en matta som man gillar och tycker att den skapar rätt atmosfär. Men sen så helt plötsligt så får man höra på omvägar att de blir för mörkt och de e fel och bla, bla, bla...
Och då blev jag lite smått irriterad och kände att: Nej, nu står jag på mig! Nu har jag valt de här, så här får de vara. Och då blir man kallade för en envist tant!
Då blev jag förbannad och kände att, varför ska jag stå här och ta emot en massa skit för, så då tänkte jag bara gå därifrån. Och då uppför man sig tydligen bara helt fel....
Men skulle ni stå där och bara ta de???
De undrar jag om någon skulle göra!!

Och när jag då förklarar att nu får jag nog. Då säger man: Ja, men de här är ingen solo dribbling och vi måste ju kunna komma med förlag. Ja, och nu har du gjort de men jag tycker att de här är bra. Men de är ju tydligen fel!!!
Så då ändrade jag mig helt. Bytte matta och färg helt.
De var väll ingen stor grej i sig, men jag tycker att om man ska tycka en massa då kan man väll göra de innan och inte komma efter. för först va de som att de där får du avgöra helt själv och de spelar inte oss någon roll och sen ska man ändå vara och peta i det hela....

Ja, som sagt... ibland så blir jag less på mitt jobb...

Mer finns att berätta... Men nu måste jag gå till detta fantastiska ställe!!

Ha en bra dag i alla fall!!!

Kram!

Hum... jaha... ok...