0 Läs mer >>
Jag mår inge vidare jag inte... Känner mig helt tjock i halsen och är jätte torr i halsen och änner mig mosig i huvudet. Väldigt trött är jag också.
De e nog en förkylning på G här skulle jag tro.
Inge kul alls!

Idag började arbetet med Star finalisterna 6 st. tjejer har varit och jobbat idag, jätte kul! De e verkligen super duktiga allihop!
Ska bli jätte kul på lördag när man får se det färdiga resultatet!
Det blir spännande som de e just nu så har man verkligen ingen aning om vem som kommer att vinna, de blir verkligen där och då som det kommer att avgöras! Kul, kul!

På torsdag så bär det iväg till Ullared också med mamma och syster, ska bli skit kul! Det var typ 100 år sedan som jag var där så det ska bli spännande att se hur det är där nu :)

Nej, nu ska jag försöka få fart på gubben min :)
Lite mat ska de bli :)

Kram, kram!

Håller på att bli sju...

0 Läs mer >>
Nyss hemkommen från jobbet.
Det vart en riktigt kreativ dag. Mycket planerande och tankar och nya idéer, vissa som jag tror kan bli riktigt bra och kul!

Nu ska jag ta och fixa mig för kvällens äventyr. PARTY ska de bli :)
Kul, kul!

Men... vad ska man ta på sig?
Det är ett ständigt problem. Man tycker ju aldrig att man har kläder, men ändå har man en hel gardurob full med kläder. Konstig ekvation de där...

Jag lär väll ha lite besluts ångest så de e väll lika bra att börja med en gång!

Ha en super kul lördag kväll!

Kram, kram!

Fullt med kläder i ga...

0 Läs mer >>
Idag har jag varit så duktig måste jag få lov att säga.

Jag har bakat bullar för första gången i mitt liv! Och de blev riktigt bra! Sen bakade jag två sorters kakor när jag ändå var igång och de blev också bra!

Sen hade jag Party lite party ikväll.
Det var trevligt.
Jag fick ihop lite pengar att plocka varor ur kattalogen för så nu ska jag tänka till lite vad jag vill ha :)

Imorgon så blir det att jobba på dagen. Vi har en speciell dag då vi ska jobba lite med dop-frågor. Det ska bli spännande att se vad vi kommer fram till.
Och på kvällen blir det party!
Det var jätte långe sedan sen jag var på party så det ska bli riktigt kul. Och framför allt så var det länge sedan jag och F var på party tillsammans så det ska bli kul!

Nej, nu ska jag ta och dra mig till sängen så att jag orkar upp imorgon ;)

Kram, kram!


sånna här finna bullar gjorde jag idag :)

Duktig flicka!

0 Läs mer >>
Jag är så trött nu så att ha en ledig fredag, det har jag nog gjort mig förtjänt av.

Den som fått för sig att mitt jobb är som en dans på rosor och att det är så enkelt och att man bara kan sitta och vänta så att allt sköter sig själv och att jag sitter och gullar med ungdommar om dagarna och plinkar lite på ett piano, ja den kan jag säga har F E L!!!!!!!

Det här jobbet är så jävla! jobbigt och krävande. Man måste ge så mycket av sig själv helatiden och de e faktiskt väldigt krävande! Det är också en hel del förberedelse som inte syns och som man kanske också kan känna ibland att man har för lite av. Men jobbigt blir det också inte minst när det ska springa folk och gnälla på en om allt man gör...

Ja, ja...

Vi har haft en konsert idag. Hela församlingens körer hade en välgörenhets konsert där vi samlade in pengar till en Idrottsförening vars anläggning brann ned tidigare i år.
Det kom en del folk och det blev bra, men det var lite jobbigt att jobba med de och framför allt eftersom att jag skulle vara ansvarig för det och jag hade nog inte tillräkligt med tid för det.
Jag fick dessutom springa och tjata om att få noter på en sång som alla körer skulle sjunga tillsammans men den kom alderig och tillslut hittade jag en not på den av en slump och det var typ för nån vecka sedan bara...
Och då fick man ju skit för att man inte hade fått den tidigare. Men man får väll ta det...

Men konserten vart bra som helhet tycker jag. Alla gjorde bra ifrån sig och det blev bra.

Nej, nu ska jag ta och sova lite :)

Kram!

Sliten.

1 Läs mer >>
Nyss hem kommen från jobbet.

Det vart en lång, men ganska rolig dag.

På förmiddagen blev det lite läsa mail och förberedande arbete och ett samtal med chefen om lite små saker som jag inte riktigt förstod mig på.

På eftermiddagen blev det lite organisering av Star och det blir nog riktigt bra och kul!
Och sen hade vi konfa och där fick vi ledare berätta lite om oss själv och visa lite bilder från vårt liv och så, det var kul :)
Och sen blev det lite snack om olika religoner och hur det hör ihop och det var mycket roligt och intressant.

Och på kvällen kom luciakören, som fortfarande är under 10 st. Det skulle vara kul om man blev 15-20 st. i alla fall. Det skulle vara så häftigt med ett jätte tåg! Speciellt i Forsmarks kyrka.
Men det är självklart kul att de kommer några i alla fall.

När jag kom hem så såg jag att min tomtedräck äntligen har kommit! De var en paket avi som låg i lådan och vad jag vet så är det bara den jag väntar på som kommer med avi så det borde vara den. Spännande :)

Nej, nu ska jag ta och käka nått.

Kram, kram!

Lång, men intressant ...

0 Läs mer >>
Den här var käck också. Kanske de...

 

Mera Jul musik ;)

0 Läs mer >>

Sitter och funderar över vad man ska ha med för jul-låtar på en julkonsert som jag ska göra med Ungdomsensablen och här har vi en klar vinnare, i alla fall ska jag försöka prova den, de e ruggit skön!

 

Låtar för julkonsert.

0 Läs mer >>
Det här är ju en klassiker, men dock så fin!

Njut!

The Prayer

0 Läs mer >>
Jag har ett tag nu letat efter ett par röda sandaletter. Tänkte ha dem till llite olika jul grejer som är på G och så och nu har jag äntligen hittat dom!

Skit snygga och billiga och dessutom så fick jag 40% rabatt på dem, så det var ju skit bra! Nu är de bara att vänta och längta lite efter dom :)


Visst är de snygga?!!

Äntligen hittat de rö...

0 Läs mer >>
Ett par stövlar i den här stilen är jag sugen på att köpa nu till hösten och vintern. De ser så mysiga ut.
Vi får se om de blir så...

Mysiga stövlar

0 Läs mer >>
God morgon!

Idag så är det måndag och ännu en ledig sådan :) De e super skönt!
Det var väll meningen att vi skulle repa idag med The Entertainers, men jag vet inte om de blir nått eftersom att Theresia har tid på banken och min dress har inte kommit än häller så att vi kan fotta för flyers och så.
Men vi får väll se.

Annars så får jag väll ta och öva lite hemma själv. De e ju inte så ofta man kan göra det. De är alltid en massa annat som kommer ivägen. Men idag så är hela huset städat för de gjorde jag i helgen och det finns inget annat inbokat häller så att de finns verlkligen tid för egen övningstid idag.

Ha en bra måndag.

Senare idag kanske det blir nått mer klipp på bra låtar ;)

Kram, kram!

Övningstid

0 Läs mer >>
De finns två låtar som just nu går runt runt i huvudet på mig och i helgen så hittade F en ruggit bra cover på en av dom, så de tänkte jag att ni kunde få se :)

Lyssna och njut :)

Bleeding love

0 Läs mer >>
God morgon!

Här är man uppe med tuppen idag :)
Jag ska iväg på spa-dag med min Mary Kay konsult idag. Det ska bli mysigt i höstrusket :) Me like!

Igår blev det en liten tripp till mor och far också, de var trevligt! Man är ju inte så ofta hos dem så de är kul att komma dit ibland.

Jag har funderat på det här med teman? Många bloggare har ju ett tydligt tema som de blogg runt, de kan tex. vara mode.
Men mode, de e ju inte riktigt min grej, jag gillar ju kläder och så och jag är en slavisk läsare av www.englasshowroom.com. Jag tycker att de är kul med mode, men de behövs nog inte ännu en modeblogg, men vad skulle jag kunna ha för tema? Det skulle vara kul att ha ett tema, men vad?
Någon som har ett bra förslag? Skriv en rad i kommentars raden i så fall. Jag tar emot alla tips.

Jag har funderat på att ha tema musik, men de e lite svårt att blogga om. Eller är de det? Om jag verkligen skulle lägga ned  min själ i att ha det temat så kanske de skulle bli nått av de... Vad tror ni som läser denna blogg. Jag träffar ju på er en efter en :)

Ha en bra söndag, sist dagen på helgen sen drar alvaret igång igen :)

Puss å kram!


Är musik ett bra tema?

Spa-dag och teman?

0 Läs mer >>

Gårdagen blev helt ok.

Efter att vi hade bestämt vilka låtar vi skulle sjunga den 14 November så gjorde jag och F middag och sen blev det Idol och Strawberry-Margarita! Gott, gotti, gott, gott!

Idag har F åkt iväg för att få ordning på vår Volvo. Växellådan är paj, handbromsvajern måste bytas och så är fram rutan sönder och innan bilen går igenom besiktingen så måste den bytas, men det ska en glas-firma få göra.
Men bilen kommer att behövas i vinter så det är ju bara att göra de, men man ser ju hur pengarna flyger iväg...

Jag har varit ute på en långpromenad med hundarna, det var jätte skönt. De e skönt att vara ute och gå i sånt här mulet väder, när regnet hänger i luften tycker jag. De e så skön luft.

Nu har jag ätit lite sen lunch och nu ska jag ta tag i städningen av det här huset! de e lite hårigt igen, men så är de när man har djur.
Fredriks bror och fästmö kommer inte på besök ikväll, så vi får se vad som händer.

Jag måste bara få visa en kjol som jag köpt på H&M. Den ska jag ha på finalen av Star tänkte jag, super söt tycker jag :)



Ha en underbar lördag!

Trasig bil, långprome...

1 Läs mer >>
Fredag! Äntligen!
Det är så mycket som händer hela tiden och de kommer nya saker helatiden som man måste göra och de e tok-stressat! Och de börjar bli så där att jag går in i noll-läge. Jag gör ingenting för att de e så mycket! Jag vill bara lägga mig under ett täcke och gömma mig.
Och de e ju inte bra.
Jag måste ju verkligen ta tag i det här nu.

Idag ska jag på möte på kommunhuset. Jag sitter i Östhammars musikveckas kommité och vi ska utvärdera året som var och så och jag har en del att säga.
Så vi får se vad gubbarna och tanterna tycker när jag har sagt de jag vill säga.
Efter det mötet så ska jag träffa Maria och Sara och vi ska repa inför en spelning 14 November. Det var Entertainers som fick den från början, men eftersonm att bådet Tessan och Helena är borta på kurs så fick jag åka själv och då tog jag med mig två andra duktiga tjejer. De ska bli kul!

I helgen så kanske vi skulle få besök av F:s bror och hans fästmö. De kan ju bli trevligt. De var länge sedan som man träffade dom.

Nej, nu ska jag ta och käka nått och sen bege mig iväg.

Ha en bra fredag!


Fredag, finaly!

1 Läs mer >>

Här har vi haft en riktigt trevlig helg måste jag säga.
I Fredags var jag hos T på mysigt Mary Kay party, med go matt och så. Mycket trevligt!
Igår kom Maria och Robin hit och vi kickade på körslaget käkade tacos och lite sånt (Margarita hann jag dricka också, mumms!).
Idag så låg jag och F och drog oss i sängen Läääänge! och sen så blev det lite hemma pyssel, lite tvätt som behövdes fixas.
Och nu på kvällen har vi kikat på Wallander-Prästen. Den var bra, de var kul att man verkligen inte hade en aning om hur det låg till förän det verkligen var dags att avslöja de.

Imorgon bär det iväg till Undervik igen. Dags för VÄGEN del 2. Det ska bli spännande. Men lite läskigt känns de. Vi har fått en uppgift där vi ska gestalta en bibliskperson och så ska vi ha mingel en kväll där vi ska gestalta den här personen och så ska de andra gissa vem man är. Jätte svårt känns de, för man har liksom inte fått någon sån jätte självklar person. Jag kan inte skriva vem jag fick ifall att någon skulle läsa detta (vilket inte är särskillt troligt, men ändå).
Men det ska bli spännande att se vad som mer kommer att hända dessa 3 dagar.

Nej, nu är det dags att sova lite. Ha de så bra!

Kram, kram!

Söndags mys!