0 Läs mer >>

Veckorna går bra fort ibland,den här gick nog lite extra fort bara för att de var en ledig dag.
Men nu blir vardagen så som den varit igan, och den här veckan så kommer jag att få sitta själv på mitt kontor och jobba för min andra hälft har åkt till Grekland på semester, vilket hon har gjort sig väl förtjänt av!
Ha de så skönt gums!! ♥

Idag så kommer jag kanske att åka till Gimo och ta en ridtur igen, de ska bli skoj och idag har jag blivit utlovad en hopplektion, vilket jag gör med en rejäl dos av skräck blandad förtjusning!
Jag vill ju  gärna lära mig och få prova på men jag blir lite nervös, men de går ju säkert över.

Igår så hade vi kalas för min farmor som fyller 80 år idag! GRATTIS FARMOR!
Men på kalsaset var en liten del av Ungdomsensamblen och de var jätte bra! De var så snällt av er att komma och min farmor tycket att de var jätte kul att ni kom och de var jätte uppskattat av alla andra, tack så jätte mycket för att ni kom!! ♥

I veckan så ska jag jobba mycket, mycket med vår Michael-konsert, för nästa helg så ska vi sjunga några låtar på en konsert som är till att ge barn med polio vaccin. De ska bli kul! Sen ska kören på lördagen åka till Stockholm och ha en heldag med sångpedagog. De ska bli jätte mysigt och jätte kul! 
Synd bara att jag hade missat att skriva in i min kalender att de var då jag skulle på en väns födelsedags fest och där har ju jag lovat att uppträda, så då kan jag inte gå ut och käka med kören efteråt som jag lovat! De är jätte synd!!
Men ibland så missar man sånt...

Ja, nu ska jag ta och göra lite sen frulle och sen får vi se vad dagen väntar... :)

Kram, kram!

Söndag

0 Läs mer >>

Den här dagen har fått ett fantastsikt skimmer över sig.

Jag är så glad i själen känner jag. Tänk vad de kan göra mycket att få sitta på en häst och jobba lite...
De var så länge sedan jag satt på en och de var så kul! Och Elin som var med mig hon var så duktig på att choacha! Jag fick lära mig så mycket av henne! De var såååå kul!
De e synd att hon inte ska ha kvar hästen! Hon var underbar! Visst hon hade sitt humör men när man satt på henne så var hon fantastisk!
De e synd att man inte har råd, annars så skulle jag lätt kunna köpa den! Men så är värkligheten...
Men jag hoppas att jag kan få komma och prova på någon mer gång innan hon ska lämnas iväg.

Men nu har jag börjat få träningsvärk, vilket känns helt ok! De var såå värt de för att få vara med om den upplevelsen igen!
Jag blev lite sugen på att kanske ta lite lektioner på ridskolan, vi får se...

Ja, nu ska jag ta och lägga mig i sängen och titta lite på nån film eller så.

Ha de gött!

Kram!


Den ur gulliga Taihera!


Upp i sadeln igen!

0 Läs mer >>

Jobbade med denna idag bla. Så skön låt! Sköna moves i den också! :) It will be great!

Billie Jean

0 Läs mer >>

Idag har jag hunnit med att göra en hel del!

Jag hade sång tider md några tjejer från Ungdomsensamblen idag, tyvär så gofade jag så att en blev utan, sorry!!! Men de som kom jobbade på jätte bra och de kommer att bli kanon! Har verkligen hittat helt rätt åt alla den här gången tror jag!

Sen har kvällen spenderats på bio med F. Vi såg I love you Philip Morrison. Den var faktiskt väldigt bra måste jag säga, men man blir ju lite irriterad när man har ett gäng 15 åriga tjejer på raden framför som ska sitta och kommentera och prata högt och fnittra så fort de varenpuss eller så mellan två män...
Kom igen, hela filmen handlar om en man som ÄR gay, vad trodde ni!!
Ja, ja...
De var en kul film som det fanns lite djup i också, och de var en kul grej också att de var baserat på verkligheten.

Imorgon så ska jag få rida för första gången på kanske... 4 år... eller nått... De ska bli kul! Jag tycker ju verkligen om att vara i stall och få greja med hästar och få rida osv. så de ska verkligen bli kul att få göra de igen :)
Tyvärr så har jag ju inte pengar för att ha en själv eller för att ha en på foder häller för den delen, mycket för att jag inte äger ett stall så då måste jag betala för att ha en stallplats och det är DYRT!!!

Och på onsdag så kommer lite vänner över för att spela spel och äta mat. De ska bli jätte kul, vi har annars varit hos Sanne varje gång, men jag tänkte att de kunde vara kul för henne att slippa vara värdinna varje gång så jag kände att de kunde vara kul att få bjuda hem alla till mig den här gången, ska bli jätte kul!!

Japp, men nu blir det lite natt sudd framför datorn en stund och sen sängen. Så ha en bra natt!

Kram!

I love you Philip Mor...

0 Läs mer >>

Denna dag har spenderats hos min mor och far med mina syskon och min syster son.
Påskmat stod självskivet och så en massa bus med lillen som har pippi just nu på att säga nej till allt!

På senaste så har ett ämne varit en het pannkaka i de flesta gruperingar jag varit i. Och jag börjar bli lite rädd känner jag. Det handlar om invandrare och invandrar politik.
Det som gör mig rädd är att jag mäker att åsikter som jag inte överhuvudtaget vill höra liksom bara slinker ur folk utan minsta tanke käns de som...
Bara för att man bor i ett vistt område så är man både kriminell och farlig. Man har liksom en stämpel beronde på var man bor.
Och sen handlar det också om att vissa av mina vänner sitter på åsikter som handlar mer om invandring till vårt land som jag, visst kan förstå vad de menar men jag vill inte hålla med! Jag tycker inte att de är fel att låta människor som är jagade och som känner att de inte kan bo kvar i sitt land få komma in i vårat land.
Varför skulle de vara fel?
De som är lustigt är att dessa kommentarer som jag hör komma inte bara handlar om "svarta" människor utan även om andra folk grupper, som "finnar" tex.
Jag blir lite oroad och känner att jag måste göra nått! Jag vill få alla som är unga nu att förstå att man inte ska dömmma någon för hur den ser ut, vilken hudfärg den har, var den bor eller var den kommer ifrån.
Släng inte ur er ogenomtnänka kommentarer uten tänk till först.

Och jag kan också tillägga att jag vet hur det är att folk har fördommar om en. När jag kom hem från min tid som jag studerade i Stockholm och örjade träffa F då spred sig en massa rykten om mig hit och dit. Och mycket pga. att jag vågade stå upp ich säga: Ja, jag tror på Gud. Jag är kristen.
Urfånigt! Men det finns så många fördommar mot mig och de som jag känner i min omgivning så de är SJUKT!

Jag vill nu inte påstå att jag på något vis är en bättre människa, för jag har också mina fördommar och så, jag kan också dömma människor och de e fel men jag försöker verkligen tänka mig för OCH när jag gör de så är det inte pga av hudfärg eller så som jag dömmer någon. Jag försöker verkligen ge alla jag möter en chans att få visa att det första intrycket var fel som jag kan få ibland och ibland så var de fel och ibland så är de bara så att jag inte tycker om personen. Och så är de ju! Man kan inte älska alla och alla älskar inte mig.

Ber om ursäkt om någon känner sig utpeckad eller påhoppad av detta inlägg, men det är en smått oroad person som känner att jag behöver få ur mig detta och se om jag kan komma på något smart efter att ha skrivit ned det.

Ha de bra!

Kram!

Hur motarbeta fördomm...

0 Läs mer >>

Nu har jag städat och fixat och bytt gardiner så nu är här riktigt påsk-fint! Och F har tänt grillen så nu blir det grillat för första gången i år :)

En sak jag gjick och fundera på när jag damsög här för en stund sedan va att det finns så många i dagens samhälle som säger: Nej, jag är INTE kristen och jag tror INTE på Gud, osv. Men ändå så firar de både jul och påsk!
Undrar vad som skulle hända om man som förälder skulle säga till sitt barn när det säger så: Ja, men va bra. Då vet jag det! Då kan vi skippa att fira jul och påsk nu. Då slipper vi köpa julklappar och så kan vi käka köttfärssås och spagetti som vanligt då!
Undar vad som skulle hända då?

Jag menar nu inte att man ska göra så, men det skulle vara kul att se vad som hände. Skulle folk börja blå ljuga om att de var kristna då och ändå inte tro och sluta gå runt och säga att de inte är kristna, eller vad?

Vad tror ni?

Skriv vad ni tror.

Inte kristen = Ingen ...

0 Läs mer >>

Jag har ju haft så fullt med sakr som hänt i  veckan och jag har kommit hem ganska sent om dagarna så jag har inte hunnit plocka fram en påskgrej! Och nu känner jag att jag skull vilja hänga upp lite påskgardiner och så.. Men F sover ju fortfarande så jag får nog vänta ett tag... det behövs ju nämligen damsugas och lite så också...

Ikväll vill F gå på en invigning av en ny rockklubb, men det vet inte jag om jag är så sugen på, så vi får se vad jag hittar på. Kanske bara stannar hemma, kanske åker till Maria och svärmor en sväng och hälsar på :)

Ja, nu är i alla fall den GLADA påsken här snart så Glad Påsk!!! :D

Kram!

Påskstäd...

0 Läs mer >>

Varför säger man Glad Påsk nu egentligen?
De borde ju rimligen vara så att man ska säga det på söndag då Jesus uppstod. Inte idag när han hänger på ett kors och plågas?!!!
Jag antar att de e så kyrkan ser på de egentligen...
Och tänker man efter ett tag till så firade ju Jesus den judiska påsken som är till minne av judarna befrielse från Egypten, och det var väll en glad händele när de väl blev de...
Ja, de var en tanke som slog mig när jag sitter här och funderar...

Idag blir det middag hos kära svärmor :)
Det ska bli riktigt trevligt! Kommer att få träffa plast svärfars son och flickvän, om de inte ligger på BB för de ska få barn vilken dag om hällst.
Men de ska bli trevligt att träffa dom.

Men innan de så ska jag bada och klippa klor och lite tå-päls på vår Golden retrivr.... Det behövs. Får nog lov att dra en kam igenom hennes päls också så att hon inte fäller på hela mattan!!!

Så dags att börja kanske :)

Ha en bra dag i solen!

kram, kram.


GLAD PÅSK !!!!(?)

1 Läs mer >>
Äntligen är allt påsk görat på jobbet slut!!
Jobbar man i Svenska kyrkan så kan ni ju räkna ut vad man har gjort den här veckan...
Man kan säga så här, påskberättelsen, den kan jag GANSKA bra nu. Med en rejält ironisk klang i GANSKA. :)
Men det har faktiskt varit ganska kul.
Men nu ska jag njuta av lite ledighet :)

Imorgon blir det middag hos svärmor, de ska bli trevligt.
Och sen får vi väll se vad som händer resten av helgen :)
Något jag skulle önska att jag hann med så var det att göra en riktigt rejäl vår städning! Men de kommer jag säkert inte att orka med! Men vi får väll se...

Sitter här ensam just nu, blir nästan lite orolig faktiskt... Jag fick en känsla av att F sa att han var ledig idag men han var inte hemma när jag kom hem och inte svarar han på mobilen, varken på sms eller när man ringer...
Men jag kan ju ha fel, de kan ju vara så att han jobbar till 23 och slutar aldeles strax...

Idag så har jag fotat affish bild för Sound of music som vi skall spela i juli. Jag kanske kommer att visa den sen. Jag ska pilla lite med den och försöka fixa en annan bakgrund och så... ska bli lite spännande att se vad man kan göra, jag har aldrig hållt på med bilder så, men de kan ju vara lite kul att prova :)

Nej, nu ska jag ta på mig mjukisarna och luta mig tillbaka i soffan och titta på en film kanske... Skönt ska de bli i alla fall :)

Ha de så gött!

Kram, kram!

Äntligen slut med pås...