0 Läs mer >>
Jag blir bara mer och mer förkyld, men jag tror inte att jag är tillräckligt sjuk för att stanna hemma från jobbet än, men jag känner mig inge vidare...
Men vi får väll se, jag kanske får ta och stanna hemma så småning om...

Igår var vi några som var hem till bekanta och fikade och pratade, de var trevligt. Det var kul att se deras nyrenoverade kök och se hur resten av huset fortskrier :)

Den här veckan ser väldigt tuff ut om man tittar i min kalender. Idag är det ganska lugnt, ska ha några tjejer som kommer och sjunger, men annars är de in inte så mycket. Imorgon har vi möte på förmiddagen och på kvällen ska vi till en pojk som är väldigt aktiv i församlingen som har fyll 20 år, trevligt!
Onsdag, då är det möte på möte på möte HELA DAGEN! Och så har man Ungdomsensamblen på slutet.
Torsdag är det lite lugnare, men det är ändå torsdag och då har vi kollegium och då dyker det altid upp en massa nya saker man behöver kolla...
Och på fredag ska jag åka fram och tillbaka till Göteborg på begravning. F:s morfar dog för några veckor sedan, så nu ska han begravas.
Och sen är det helg. Och på lördag ska jag boka in mig och F på en handledar utbildning så att jag kan börja övningsköra med honom också, göra det redan med pappa, men det kan ju vara bra att ha 2 st.
Jag har ju bestämmt mig för att i sommar ska det bli ett körkort!
Jag vill verkligen få det gjort!
Jag behöver ju ha de!
Så nu får det vara dags, jag får ta ett lån för att få det klart.

Ja, just de. Och så ska jag boka in en husvisnijg i veckan också... Jag och f var och tittade på ett hus förra helgen och de skulle nog kunna passa oss rätt bra, men det är en del stora saker som behövs fixas, så vi ska ta ed pappa och svågern som är i byggbranchen och titta på de och se om det är mödan värt att bjuda.

Ja, det var väll lite kort vad som händer här i veckan.

Nu är det dags att göra sig klar för att jobba.

Ha en bra måndag!

Mer sjuk...

0 Läs mer >>

En av mina största förbilder rent sångmässigt är Lisa Nilsson, hon ska ut på 20 års turné nu, men jag kan inte gå när hon spelar i Stockholm!! Tror ni jag blir ledsen då eller!!!!
Jag får trösta mig med att titta på klipp på nätet, här har ni denna fantastiska artist! :)

Lisa Nilsson <3

0 Läs mer >>
Det har varit lugnt här på min blogg ett tag nu, men jag har haft lite mycket ett tag nu så en paus var väl behöft!

Men här rullar allt på som vanligt. Det enda är att båda jag och F är lite små sjuka. Vi håller nog på att få en dunder förkylning! Men det är ju inte så konstigt, alla andra runt om har ju haft de så nu är de väll vår "tur".

På jobbet så har båda kör projekten kommit i ordentlig rullning.
MJ projektet som Ungdomsensmablen jobbar med har fått sina solon utdelade och övnings skivor och jag lägger till en låt för varje rep och försöker hinna att repa alla de som vi har gjort hittills.
Där är en käpphäst just nu att gänget som skall göra det andra projektet vill åka på en operaföreställning dagen innan MJ konserten är och då måste jag på nått vis hitta en annan dag att ha mitt rep på, och det enda alternativet som jag tycket existerar är fredagen, för torsdagen är upptagen, onsdagen har de sitt ordinarie rep, tisdag skulle funka men då är de så långt ifrån helgen då vi skall ha konserten så de känns inge bra och måndag är de ju samma sak med + att de har induviduell tid med mig då. Så den tål att tänkas på för att då är det nämligen Ungdomskväll och så och de brukar ju ha hela huset och jag brukar ju vara med och jag vill inte att någon skall ge oss sura miner eller så... ja, ni förstår...

Sound of Music rullar på. Vi har gjort ett ganska detaljerat repschema och har kommit igång med repen, så det rullar i sakta mak.
Det blir nog bra, tror jag. Det är det andra som är runt om som jag kan känna mig lite orolig över istället. Kläder, rekvesita, kuliss osv. Det vore skönt om de börjades fixa med sånt redan nu så att man slipper stå där några veckor innan och har ingenting och det måste jäktas fram saker, då blir de INGE bra!

Ja, de var väll de...

Idag så skall jag och F till min stora syster som fyller år imorgon och hennes son fyllde förra veckan så vi skall  fira båda idag :)
Nu ska jag försöka få F att åka och köpa liet present papper och så :)

Ha en fantastisk solig lördag!

Kram! 

Resumé

0 Läs mer >>

Här är ett klipp från konserten i Onsdags. Den här låten är så otroligt fin! Älskar den! Njut!


Chans

0 Läs mer >>

Igår var jag till Västerås, av alla ställen i världen....

Jag förljde med Maria som sökte till Körslaget. Marie Picasso skall ha en kör från sin hemstad Västerås, och Maria är ett stort fan av Marie, så vi åkte dit.
Jag hade funderingar på att söka, men jag bedömde att jag har för mycket och för stora saker på jobbet som jag inte kan hoppa av nu så de fick vara.
Men det gick bra för Maria, hon fick komma in och sjunga för Marie (för det är även i denna tävling så att man får gå på en så kallad pree-casting innan man kommer till den "riktiga" uttagningen) och de var ju bra bara de.
Och hon fick ett kanske och vi fick vänta och vänta och vänta, men till slut fick hon ett nej, vilket jag tror mest berodde på att hon inte var från Västerås, för hon kvinnan som gav beskedet sa att Marie ville inte säga nej för hon gillade verkligen henne, men hon kunde inte säga ja.

Det händer en del märkliga saker annars här. Inget jag KAN eller VILL berätta om, men de e helt sjukt hur människor kan göra mot varandra.
Men fråga inte om de för jag kommer inte att berätta.

Nu sitter jag och väntar på mor och far som kommer från Uppsala och hämtar upp mig så ska jag följa med hem till dem en sväng idag, de blir nice!
F och hans bror är i Gimo idag och sköter ljud och ljus på en tillställning där idag, så då tar jag en liten tripp dit med hundarna och bara tar det lugnt.

Ha de så bra!

Kram!





Körslaget

1 Läs mer >>
Var på Kent i Gävle igår.
Om ni frågar mig då så är ju de ett av Sveriges bästa band!
Och de e så sköna att se live! Love, love, love!

Men när man ska från Gävle till Östhammar så är de ju inte någon jätte bra kommunikation om man ska åka kommunalt...
Bussen som gick från Läkerol arenan var skit seg innan den åkte, så när vi kom till centrum fick vi springa till stationen för att hinna, de gjorde vi också.
MEN tåget gick 5 min. sent från Gävle och när vi bad konduktören att hålla bussen så var hon jätte hjälpsam, men den skit hög som körde bussen från Uppsala till Östhammar, han kunde inte vänta han inte...
Så där står vi kl. 00 på natten och vad gör man....
Man måste ju hem för hundarna var hemma själva och vi skulle till jobbet och så vidare...
Taxi... Det vart en dyr resa, men nu får man ju hoppas att UL ger den bra servic som de utlovar och ger oss pengarna tillbaka med hjälp av resegaranti...
Det strå att om man riskerar att bli mer än 20 min. sen till det mål man ska till så får man de, och de skulle vi ju... nästa buss från Uppsala gick ju nämligen inte för än typ 7-8 imorse...
Så vi borde få pengarna tillbaka!
De hoppas jag verkligen!!

Nej, nu göra sig i ordning och gå till jobbet!

Ha en bra torsdag!

Kram!

KENT!