0 Läs mer >>
Idag har man haft en ledig dag. Det har varit super skönt! Sov fram till kl. 13, då ringde de plötsligt på dörren och där står storebror och vill ha fram kärran som stod på vår tomt. Jag måste ha sett ruggit nyvaken ut, haha...

Sen så vart de lite små pyssel och när Fredrik så småningom vaknade efter att ha sovit efter sitt natt skifft så åkte vi en sväng till Uppsala. Jag var på jakt efter en svart koffta att ha på mig ovan på kläningen som jag ska ha på söndag på konfirmationen. Men det hittade jag ingen. Men en massa andra plagg som var snygga, så det vart några från HM.

Imorgon är det dags för första dagen av konfirmation, de ska bli kul. Imorgon är det redovisning och konfirmation och bibelutdelning.

Nej, nu är det dags att krypa i sängen och försöka att sova lite.

Kram!

Härlig ledig dag.

0 Läs mer >>
Iadg så var vi på Gräsö och for runt, runt. De vart nästan inte mer än så. Åka runt, runt och stanna 10 min. här och där. 
Men det var i alla fall en bra handels tädgård! Jag köpte lite fröer och lyckade övertala min far om att bygga en drivbänk åt mig så jag kan så dom också. Och så köpte jag en planta lagerblad. Så nu kan man göra mycket gryter och F kan koka korv i stora lass :)

När vi kom tillbaka var det ett möte som höll på till kl. 16:00 och sen vart de lite mat och sen kom Ungdoms ensamblen. Faktiskt alla utom en! Det var ju kul!
Och nu har jag uppmanat till att man kan faktiskt strunta i fotbollen en eller två gånger om man ska ha en konsert, så får vi se hur de blir :)

Konserten kanske löser sig i alla fall. De blir nog bra. Bara man får dra igenom det ett par gånger så blir de nog bra!
Kul ska de bli alla fall.

Imorgon så ska jag T vara kockar näst intill hela dan! 
Först så ska vi laga soppa till en ny grej som församlingen ska börja med. Soppluncher.
Så det tar väll lite tid att röjja och så efter och sen så blir det ett genrep med konfirmanderna och sen tillbaka till köket för att fixa lite inför Musikalensamblens avslutning!
Det ska bli kul att träffa dom efter att ha varit borta ett par veckor och så.

Idag så fick man känna sig så där Ung och oförståndig igen. En massa tanter som satt och kommenterade och kommenterade i all evighet så att man lessna. Jag blir så lessen över de. Jag tycker inte att de e kul längre. Jag tappar liksom lusten totalt. De e som att de pyser ur mig all luft. 
De kanske e så att jag behöver ta lite semester snart... Kanske att man tycker att de känns lite roligre då.
Och det här året så ska jag och F ha semester ihop hela perioden! Första gången på 4 år! :)
Dessutom så ska vi nog åka någonstans har vi typ bestämt. Förmodligen Göteborg. De kan bli trevligt.
Nej, nu ska jag ta coh prominera hundarna och sen blir det sängen och titta på lite CSI kanske :)

God natt!

Gräsö, Möte, Kockar o...

0 Läs mer >>
Idag så tog jag mig en liten sovmorgon. Kändes riktigt skönt! Och det känns som om jag har kommit i kapp lite sen resan. Det tar ju sin lilla tid.

Vi hade ett möte idag då vi satt och diskuterade lite om vad som ska hända innom den närmsta tiden och vad vi har för planer fram över. Det kommer att hända en hel del verkar de som. De var några saker som känndes riktigt spännande tyckte jag. Hoppas att de blir av!

Imorgon så ska vi på en resa med personalen. En resa som jag ite vet vad jag tycker om egentligen...
Vi ska åka till Gräsa för att titta på en massa natur som vanligt... ALLTID när vi ska göra nått med personalen så blir de en massa natur tittande!
De kan väll vara kul de med , men just den här gången så fanns de ett annat förslag som kändes roligare, men de kunde vi ju inte göra tydligen, då!
Tyckte att argumenten var lite dåliga. Och så tycker jag att de kunde vara dags för den "andra gruppen" att kanske göra nått som de inte tycker är så kul för en gångs skull.
Ja, ja.. Jag ska inte älta i de. Jag har väll bara att följa med. Nästa år då ska jag ligga på som bara den för att göra nått annat för en gångs skull!

De närmar sig konsert nu. Nästa vecka så ska Ungdoms ensamblen ha sin konsert. Och som det känns just nu så vet jag inte vart de lutar. Frågan är väll om man ska göra sånna här större projekt med en sån här grupp något mer. Känns så träkigt när man måste tjata och tjata om hur viktiga repen är och så är de ändå en massa som inte dyker upp eller som ska bort på nått annat som de tycker är viktigare... Varför är de så egentligen!
Varför är allt annat viktigare än kören eller någon annan verksamhet som kyrkan håller i? Så känns de iaf. för mig.
Är de en träning med fotbollen som man kan ha fått reda på långt efter att jag har satt ett datum för rep så väljer man ändå fotbollen, eller vad de nu är för nått. Då kan man ju bara börja undra om de e nån idé att hålla på med de man gör... Iband så känns de meningslöst.

Jag har börjat att fundera mycket på om jag verkligen vill jobba kvar på mitt jobb, eller om jag ska försöka att göra nått annat kanske..
Plugga eller prova nått annat jobb och kanske satsa mer på mig själv innom musiken. Gå på mer auditions och så... Men jag vet inte...

Samtidigt så vill jag vara kvar. Dels för att jag trivs bra och dels för att en del tycker att de kan ta sig rätten och tala om vad jag ska göra. Som att säga till min pappa att jag skulle plugga vidare och göra dittan eller datta. De har väll inte dom med att göra! De ska de je 17 i!
Sånt kan jag bli sååååå förbannad på!
Bara för att man är lite yngre och ogift och inte har några ungar så tycker folk att man har rätt att tala om vad jag SKA göra!

Nej, nu bliev jag visst lite förbannad så nu är de nog bäst att sluta.

God night people!

Sov morgon, Gräsö och...

1 Läs mer >>
Tiden bara springer iväg!

Nu är det en vecka sedan som jag kom hem från Paris och jag har fortfarande inte hunnit eller orkat skriva något här, så nu är det dags att ta sig i kragen!

Resan har varit jätte bra!
Mycket, mycket bättre än jag trodde. Det vart riktigt trevligt!

Berlin var en mycket vacker stad! Trevligt folk och är en stad som är under upprustning. Hela stan höll på att bli topp modern kändes det som. Men en väldigt mysig stad!
Det var ett jätte bra hotell och bra mat!

Paris.. ja, vad ska man säga om Paris... Jag är totalt förälskad i Paris!
Vackert, härlig atmosfär, fart och fläckt, god mat, bra mottagande. Ja, allt var nog ta mig tusan bra här!
Dit ska jag åka igen, det är ett som är säkert!

Jag kanske kommer med lite bilder så får ni se det!

Annars så flyter det på ungefär som vanligt. Jobbar mycket med Ungdoms ensamblens konsert just nu och det behövs, mycket kvar känns de som! Men det ska nog gå! De e bara att rycka upp sig och göra så gott man kan i det här läget!

Jag och F har varit på bio idag. Mycket mysigt! Vi såg The fast and the furious den var bra. Helr ok. De e lite kul att se den sortens film iblan. Och jag fick ju se en film som jag velat se länge igår så det vart F:s val idag.
Igår hyrde vi bröllops duellen. Den var bra. Men jag tror jag vart lite besviken. Jag hade nog väntat mig mer av den men den var helt klart se värd.

Ja, så mycket mer har jag nog inte att berätta just nu... vi ses!

Jo, just de: Grattis M som gick vidare till final idag. Klart att vi följer med på finalen och hejjar! :)

Tiden...

0 Läs mer >>
Ja, idag bär det av. Känns lite pirrigt. Men de blir säkert bra.

Igår så var jag och hälsade på min mamma och pappa och så träffade jag min syster och hennes sambo och min kära syster son en snabbis också. Han växer så mycket min syster son. Han lär sig nya saker varje vecka, så jag blir alltid förvånad när jag träffar honom.

Igår när jag fick skjuts hem så insåg jag verkligen hur mycket jag behöver ett körkort. Så de ska jag verkligen satsa på nu. Jag ska verkligen börja jobba för de när jag kommer hem. Då ska här övningsköras!

Jag kanske skulle berätta något om Rättvik... De finns nog inte så mycket att säag. Vissa var busiga och gjorde sånt som man kanske inte ska göra vissa skötte sig perfekt och så men så är de ju alltid. Men stället var bra. Gruppen som helhet var bra. Dom är duktiga och vill verkligen att deras redovisning skall bli bra. Killarna är modiga som också vågar ställa sig ihop och verkligen sjunger ut!
God work!
Det blir nog riktigt bra!

Så den här resan jag ska iväg på nu den är ju inte bara för nöjes skull. De e ju då så att min församling är med i ett projet via Uppsala stift som handlar om dopet. Och det är med den projektgruppen som vi skall åka. Vi skall besöka lite olika församlingar och få höra lite vad dom gör. Vi ska åka tåg hela vägen. Det gör vi för att Uppsala stift har tagit en ny miljöpolicy och då ska man åka tåg istället för att flyga.
Så imorgon när jag vaknar så befinner jag mig i Berlin och där kommer jag att vara i två dar och sedan åker vi vidare till Paris. Det ska bli kul att få se Paris tycker jag. Hoppas att vi får se Eifeltornet och sånt också. Vi ska nämligen bo i en förort, men vi kanske tar oss in till stan också, hoppas hoppas!

Ja, så nu blir de lite tysstnad på bloggen igen. Jag kommer nog inte åt någon dator så vi ses om en vecka!

Simma lugnt!

Kram!

Uppsala-Berlin-Paris-...

0 Läs mer >>
Ja, då var man hemma för att vända då.

Imorgon bär det av igen. Nästa hållplats är Berlin och sedan vidare till Paris.

Känner mig lite seg i huvudet just nu och känner att de skulle vara skönast att få vara hemma och ta de lite lugnt. Men icke, sa Nicke,,,

Nej, nu ska jag packa vidare...

Ha de bra!

Hem och vänd.

0 Läs mer >>

Nu ska jag dra iväg på min första rea av två. Nu blir det Rättvik med 30 konfirmander på konfirmandläger.
De ska bli lite kul faktiskt.
Bussen går kl. 8:00 så nu ska jag kasta i mig lite frukost och sen blir det avfärd.
Jag kommer hem på söndag, så då kanske jag skriver en rad igen. Ha de gott tills dess!

Kram!

Rättvik nästa!

0 Läs mer >>
Nu har jag bara slappat hela morgonen!

Såå skönt!

Jag ska ta och käka lite och sen blr de en promenad med diggisarna! Ska bli skönt.

Senare ska jag försöka fixa lite bilder på altanen och så. den blev riktigt mysig!

Slappt

0 Läs mer >>
Då har man varit på kalas igen då!
Idag var de bästisens pappa som fyllde 60 och då är man ju självklart med och firar.
Så smörgåstårta och 2 gals Roodeberg blev de (mumms!)

Imorgon så är man ledig. Ska bli riktigt skönt!
Jag ska ju nämligen ut och åka en hel del i jobbet 2 veckor fram över och över helger då också, så de gäller ju att passa på att vara ledig när man kan!

Funderar på att ta mig en joggingtur då om jag orkar och kan med min fot. De e nämligen lite öm fortfarande. Vi får se.

Kalas!

1 Läs mer >>
Nu har jag varit riktigt duktig!

Jag har deklarerat, ni har väll kommit ihåg att gjort de? De ska vara inne idag senast 24:00.
Och så har jag ringt och sagt upp två premunationer som jag tänkt länge att jag skulle säga upp.

Så nu känns de riktigt bra!

Jag var och gjorde pass idag eftersom jag ska åka tåg till Berlin och Paris nästa vecka och fick veta idag att vi var tvungna att ha de. Min chef hade sagt att de skulle kosta 140 kr. så ni kan ju gissa att jag fick en chock när de kostade 400 spänn!!
De tyckte jag var dyrt!

Nu har jag ätit lite lunch så nu ska jag ta och städa lite. De är lite fläckigt på köks golvet sen festen och jag har inte hunnit eller orkat ta hand om de innan, men nu är de dags!

Duktig flicka!

1 Läs mer >>
Det känns som att man har varit borta hele helgen!

I går så gick jag upp vid 10:00 och hade planerat precis vad jag skulle göra. Men så hamnade jag framför datorn en stund och sen var tidsplanen spräckt! Till på köpet fick jag ett telefonsamtal som gjode så att jag blev arg så jag kokade! Men nog om de...

När jag tillslut var färdig och kom iväg så satte jag mig på bussen till Uppsala för att åka till Grand och hejja på M som skulle tävla i länsfinalen i UKM.
Hon sjöng som vanligtbra, men gick tyvärr inte vidare. De var mest bara band som gjode de. Ingen rnodlad sångare/sångerska gjode de. Synd tycker jag, för de var flera som var bra. Ett av banden som gick vidare var KATASTROF! Jag fattar inte varför?!
Det vart en lite tur på stan också, så då passade jag på att köpa present till födelsedagsbarnet som vi skulle till senare, och så investerade jag en ny hatt som jag och M beslutade att ha lika under ett uppträdande på kalaset.
Sen fick jag göra ett inköp i ren panik!
Jag gjorde nämligen det väldigt dumma beslutet att ta på mig ett par aldeles nya och alldeles oingådda ballerinas på mig. Så efter en stuns prominerande i dom så fick jag sååå ont på min högra lilltå, så jag visste inte vart jag skulle ta vägen!
Så, in på skopungkten, leta efter ett par skor som var billiga och lite lösare, hittade ett par som funkade och dom var ganska snygga också!

Efter tävlingen så var de bara att skutta iväg till bussen och åka direkt till 30 års kalaset. Väl där så slängde jag av mig skona, för då gick de bara inte att ha några på sig och som tur var så skulle hela festen vara innomhus! Hade de varit ute så hade jag ju börjat frysa tillslut. Men det värsta var ju att natrligtvis så skulle jag ju gå runt och slå i denna ömma tå överallt! Och de gjorde ju såååååååå jä.........la ont!

Kalaset var trvligt i alla fall. Kände ju typ ingen förutom dom i familjen, men de var rätt trevligt folk dom som jag pratade med. Så det vart helt ok, annars så kan man ju känna sig så där totalt avskärmad om man inte känner nån.

M och jag sjöng ett par låtar och de var kul och uppskattat. M är ju så duktig för att bara vara 15 (hon hatar nog att jag säger bara, men så är de juh :) Puss på dig!)

Idag så var vi kvar och hjälpte till med städning och undanplockning och sen vart de hemåt, men först så stannade vi till hos svärmor. M skulle iväg och tävla idag med och ville ha min assistans med håret och vad gör man inte... självklart så ställer man upp :) Det tog litre tid för ungen har ju så tjockt hår! Men det vart fint!

Sen åkte vi hemåt och det var sååå otroligt skönt att stiga innanför våran dörr. Det var underbart!

Mor och far kom sedan föbi med doggisarna. De har varit "barnvakt" från igår, så både de och hundarna var nog trötta :)

Ja, så de är nog allt som har hänt de här två dagarna, de blev en hel del tror jag :)

Puss och kram!

Hektisk helg

1 Läs mer >>
Jag har haft en väldigt trevlig sista April, om än kort för min del,

Jag städade och fixade till altanet, den blev jätte fin. Jag har tagit bilder som jag kommer att lägga ut. Sen vart de att laga mat och så fixa sig själv och när jag var klar så kom folk. Och vi grillade och åt och drack lite vin och sen vart de som att gå in i en vägg. Jag blev såå trött. Så jag slumrade till och blev tvungen att gå och lägga mig och sova en stund. den stunden blev 2 timmar!
Nä jag vaknade så hade de kommit lite mer folk och de satt och sjöng och spelade. Så jag gick pp och anslöt mig till sällskapet.
kl. 2, ungefär så hade alla gått och då fick man gå och lägga sig, IGEN!

Idag har varit en relativt lugn dag. F var ut och övnings körde med sin bror och jag åkte med. Sen hämtade vi upp M som ville prominera lite med mig och hundarna. Så vi åkte hem och tog med oss dom och prominerade en gansk abra bit. De var trevligt, men de brukar de bli när hon är med :)
Sen grillade vi lite och hade de mysigt och sen övade vi lite inför 30 års festen vi ska på imorgon. De ska bli kul!

Ska på UKM i Uppsala och hejja på M först bara. Hon e såå duktig. Hoppas att hon går vidare. de vore kul!

Kram på er!

Lugn dag.