0 Läs mer >>
Jaha, då var de lördag.

Grabbarna har precis gett sig iväg igen och här sitter man nu.

Idag ska jag i alla fall träffa min gammla kompis, de ska bli ruggit kul! Vi brukade ha så tok kul ihop, så de hoppas man ju ska finnas kvar.
Annars så blir det väll lite lugnt så här på förmiddagen.

Imorgon så ska vi åka hem igen. Det känns riktigt skönt. Att få komma hem till de normala. Och så saknar jag hundarana lite.

Ha de bra i solen!

Lördag

0 Läs mer >>
Nu har jag gått en sväng på stan. Det var kul! Jag hittade en jätte fin klänning på Gina som jag slog till på och en over sice tröja också. Sen var jag på Åhlens och investerade i en ny rouge. Den dyraste jag någonsin köpt men den var jätte fin och hon som hjälpte mig sa att jag kommer att ha den i flera år för att den är så dryg, så dår är´de ju värt pengarna tycker jag.
Sen vart de en liten sväng till McDonalds och köpa lite mat och sen tillbaka hit.

Nu sitter jag och funderar på om jag skulle leta rätt på en mataffär och köpa lite chips och godis och bara slappa på rummet ikväll.
Imorgon så ska jag ju nämligen ut med min kompis och grilla och och så blir de väll säkert någon klubb eller bar.

Shoping

0 Läs mer >>
Säga vad man vill om det här hotellet, men sköna sängar har de i alla fall!
Jag hade ställt klockan så att jag skulle hinna till frukost, men jag var så trött efter gårdagen så jag orkade inte gå upp så jag sov vidare i stället.
När jag kom ut från det mörka sovrummet som jag och F sover i så vart det värdens chock för ögonen. De var så ljust i det andra rummet.
De e en riktigt fin utsikt vi har. ut mot vattnet, dock på andra sidan av hamnen så ligger industriområdet, men ja, ja!
Sen slog jag mig ner vid dator och fick en liten chock när jag loggade in på facebook och såg vad flera hade skrivit. Michel Jackson är död! Kändes väldigt konstigt! men tydligen så är det så.

Igår kväll blev det en runda på Liseberg. De var kul! Har inte varit där på... ja, kanske 10 år...
Jag är ju en sån riktig fegis bara. jag vågar ju kanpt åka nånting! Jag åkte den lilla bergbanan och redan på vägen upp så kände jag att varför gjorde jag det här! Jag fick sån ångest. Och dessutom så tvingade F mig till att vi skyulle sitta längst fram. Alltså, när man kommer till de pungtre där det går tvärt utför då är det inte kul! Jag är ju dessuto lite höjdrädd, så de spelar nog in en del också.

Idag så blir det en sväng på stan. tänkte ta mig till nordstan och kika lite i affärer. Sen ska jag nog ta och käka sushi! Eller så går jag till resturangen som ligger precis brevid hotellet. de har Mongolisk barbeqe. Vi får se....

Ha de bra idag nu ska jag ta och börja göra mig i ordning.

Sköna sängar, fin uts...

0 Läs mer >>
Ja nu är vi då äntligen här!

Men man kan ju bli lite förbannad!
Vi bokade den här sviten på Best Western Hotel i Göteborg för ett halv år sedan. och på deras hemsida står det att en svit är för 4-6 personer. Vi är 5 i sällskapet så de skulle ju inte vara några problem.
När vi kommer jit så får vi veta att nej de har inga rum för 5.
Vi påpekar att det står som det gör på hemsidan men de e bara så att de kan inte göra något åt saken. de har inte ens en extra säng att erbjuda. Vi erbjuder tom. att vi kunde gå och köpa en egen madrass men nej, de gick inte!

Vi checkar iaf. in på vår svit och åker upp och kollar.
Det finns ju hur mycket plats som hällst!
Den ena sängen är dessutom en sådan som man har under en bädd soffa. Alltså så finns det sånna i alla sviter och då borde de ju i praktiken vara någon svit som inte utnyjar sin så då borde vi ju egentligen kunna få låna en sån, men de e väll ingen idé att ens fråga.
så vi har fått hyra ett extra rum, ett enkelrum för, och håll i er nu, 900:-/natt!!!!!!
Sviten har vi fått 3 nätter för 4 för 550:- totalt. Så den logiken fattar jag inte häller!

Ja, men nu är vi här. Vi har rum och förhoppningsvis så har man råd att göra lite annat här också...
De har ju redan blivit dyrare än tänkt!

Dessutam så är det utlovat en dvd på rummet, men de var bokade så tyvärr...... Och vi bokade för 6 MÅNADER SEDAN!O
Och dessutom så funkar inte kylskåpet häller.

Men jag i alla fall fall fått tag på en kompis så vi ska träffas och grilla på lördag. Ska bli skit kul! Kom fram till när jag tänkte till att sist vi träffades var för 5 år sedan!

Nej, nu ska jag sluta för att göra lite annat!

Kram!

Skit hotell!

0 Läs mer >>
Underbart väder här idag med!

Man kanske skulle gå ut och lägga sig i solen så att man kan få lite färg. Jag behöver försöka få mina ben lite bruna. De e ju såå bleka. Men de e ju så svårt att få färg på benen!

Imorgon bär det av till Glteborg. Då får vi se vad som händer där! jag har ju inga direkta planer. men F och hans bror ska ju på festival , så jag lär väll få spendera rätt mycket tid själv. just nu så känns inte de så lockande men vi får väll se. 

Ikväll är det föreställning nr. 3 av Järnet. Ska bli kul.

Någon gång under dagen så ska jag städa ur bilen som vi ska åka med imorgon. De e ju trevligt om man slipper ha en massa glas i den och för den delen en massa ennat skräp!

Nej, nu ska jag dra mig ut i solen.

Kram!

Onsdag

0 Läs mer >>
Dagen har varit helt fantastisk!

Vaknade ganska tidigt och tänkte när jag fick se att de var helt strålade väder att jag skulle äta frukost ute på altanen och de gjorde jag. Sen tog jag boken som jag läser just nu och som jag har fastnat ganska mycket för och la mig på en filt i shorts och bikini och läste medans hundarana busade brevid. 

Sen kom mamma, syrran och hennes son. 
Jag och mamma vaktade honom och vi gick en lite promenad och sen så gick vi hem igen och fixade lite fika lagom till att syrran kom tillbaka från sin masage.

Sen käkade vi tårta (syrran hade köpt med sig för att hon inte var här och firade när F fyllde år) och drack kaffe på altanen.
Pojken lekte brevid med vattenslangen och grästrimmern (vi har en eldriven som batteriet inte satt i).

Sen var de dags för dem att bege sig hem. Då kom pappa förbi också efter jobbet. F fick veta att min lillebror hade erbjudit honom en ny ruta till bilen (sen kom vi fram till att de skulle bli lättare att byta hela luckan än att bara ta rutan) så vi förljde med hem till mor och far och där käkade vi och så kom farmor och hennes sambo förbi och hälsade på.

F och storebrorsan åkte och skruvade av  bakluckan som vi skulle ta med hem till vår bil.

Och sen blev det fika med hela familjen innan vi åkte hem.

När vi kom hem så kom en komist till f hit och hjälpte honom med att montera på den nya bakluckan.

Och nu sitter man här.

Ja, de har hänt en del idag. Men det känns ändå som att dagen har varit lugn. Det har varit en otroligt bra sommardag!
Synd bara att jag missat totalt att Morden i Midsommer 8mitt absoluta favvo program så här på sommaren) började idag...
Men då vet jag till nästa vecka :)

Nej, nu ska jag ta och dra mig till sängen känner mig lite trött.

God natt!

Tisdag - En fantastis...

0 Läs mer >>
Här fortsatte dagen med att vi har ätit middag.
Sen hjälpte F en kompis med bilenoch jag satt och glodde lite på Tv.
Sen blev det en skön dusch och lite vård av mig själv. Målade naglarna och så.
Sen blev det popcorn och en film som F hade fått. Den var ganska kul! De var en film som Ben Stiller låg bakom. Jack Black och Tom Cruise var med också.
Sen blev det en mysig kvälls promenad med hundarna och nu sitter man här.

Syrran ringde idag också. Hon skulle på massage imorgon och behövde lite hjälp med barnvakt till barnet. Så moster ställer upp :) Ska bli kul! Han brukar ju inte bli så glad när han blir lämnad själv med mig. Men om de nån gång ska släppa så måste man ju försöka.

De e en hel ledig dag imorgon med så vi får se vad som händer. 

Nu ska jag nog ta och sova lite. God natt! 

Måndag kväll.

0 Läs mer >>
Härlig dag!

Helt underbart väder! Jag vaknade och tänkte; perfekt nu ska jag klippa gräset!
Så ut och leta rätt på klipparen och då funkar den inte! Så gräset är fortfarande långt. Hoppas att hyresvärden skaffar en ny snart så att jag kan klippa lite.

Ikväll så är det en helt ledig kväll. Ingen Järnet föreställning idag. De e faktiskt lite skönt.
Ska nog ta och gå en sväng längs vattnat med hundarna om en liten stund. De e ju sååå skönt ute!

Så, om några dagar så ska jag och F åka till Göteborg. De ska bli riktigt kul, om jag nu bara kan få lite sällskap. Måste försöka få tag på lite vänner där nere så att jag har någon att hänga med medans F och de andra är på festivalen.

Nej, nu ska jag ta och vila mig lite innan de blir promenad!

Kram!

Måndag

0 Läs mer >>
Går dagen blev lite stressig, fast ändå kul!

Hade ställt väckarklockan på 11:00 så att jag skulle hinna allt jag skulle hinna innan de var dags att ge sig iväg. de var nog lite optimistiskt... Skulle nog behöft en timme till...
Kl. 13:00 så var jag ner till församlingsgården och träffade kanorn för att dra igenom sången som jag skulle sjunga på barndopet kl. 14:00. De hade valt en sån fin sång! Himlen måste sakna en ängel! Sååå fin!
Det gick i alla fall bra.
Sen åkte jag, kantorn och prästen (som by the way är kvinnor båda två, så det var värsta gilpower gänget!) till kyrkan.

14:00 började vi och mitt i skulle jag sjunga och de började bra, men... så mitt i låten så blev jag hur torr i halsen som hällst! De tog liksom bara stopp! Visste inte riktigt hur jag skulle klara av de! Men med en liten hostning innan refrängen så gick de.
Men sen var de bara att hälla i sig vatten!

Sen promenerade jag hem och så var de bara att kasta på sig andra kläder och dra ner till bussen och åka för att spela premiär av Järnet!
Jag hann inte äta ens, så lite hungrig blev jag.

Spelade och de gick jätte bra. Kändes hur bra som hällst till och med den scen som jag tycker är såå svår att göra kändes riktigt bra! Jag tycker att jag fick till de faktiskt!

Sen när jag kom hem så var R, F:s lillebror här på besök. Och sen kom en kompis till honom också.
Senare så ringde de på dörren och då funderade jag: Vem är de nu då?
När jag öppnade dörren så stod polisen där!
Med sig hade de To.
-Här är er båtkompis, sa de bara.
-Är F hemma, frågade To.
-Ja, svarade jag helt paff!
F kom ner och då upptäkte vi att To var ju helt blöt! Från topp till tå!
-Vad har du gjort då? frågade vi.
-Jag har blivit i knuffad från en båt. svarade To.
Och då skrattade vi rejält. Han hade nämligen ramlat i vattnet i förr går också, men inte som igår.
De var bara att ge honom nya kläder och hänga upp hans egna så att de skulle torka något.

När jag höll på att hjälpa honom så kom min kusin Je. som var på besök hos min farbror, som är min hyresvärd också. Han undrade om de var ok att han och hans tjej kom in ett slag och de var de väll så de kom också och vi tttade lite på tv och drack lite öl och vin och sen blev jag såå trött så jag slocknade i fotöljen så de var ju bara att gå och lägga sig.

Ja, och så vaknade jag idag och idag så har inget särskillt hänt än så länge. Ska åka iväg om en timme för att spela Järnet och sen blir de nog en lugn kväll idag.

Ja, ha de så bra!

Se ya´!

Polis besök.

0 Läs mer >>
Nu sitter man här.

Har grillat lite med F och M. M hade från början andra planer men de sprack så då fick hon komma hit och grilla med oss.

Ett glas vin har jag tagit, Roodeberg förståss!

Nu kom To förbi också och hälsa på. Trevligt!

Får se vad som händer fram åt kvällen.

Imorgon blir de barndop. Ska sjunga en jätte fin sång av Linn-Maria Vågberg. Himlen måste sakna en ängel. Helt fantastisk sång för dop! Men så har hon ju skrivit den till sitt eget barn också.
Sen blir det förställning med Järnet! De blir toppen!

Nu ska jag nog ta mig en liten Martini. De e ju ändå midsommar!

Kram!


Midsommar 2

3 Läs mer >>
Glad midsommar till er alla!

Jag vet inte varför jag är uppe vid denna tidpungt på dygnet. Har bara inte blivit trött helt enkelt.
Jag och F och M har suttit och tittat på Kvarteret skatan och ätit hembakade muffins. Och de var skoj. Och jag och M testade olika fresyrer på varann, de e kul också :)

Annars så har jag haft genrep med Järnet idag. De gick helt ok. Jag kom av mig lite i dansen bara men de blir nog bättre när de e på riktigt. Men F och M var med och de lyckades få en hel del bra bilder.

Vad ska ni göra idag då? Vi ska nog inte göra något alls. Vi har blivit inbjudna till ett par olika saker men vi vet inte vad vi vill...
Men de ordnar sig nog.
Idag är de ju dessutom 4 år sedan jag och F träffades. De e en rolig historia bara de.

Jag hade inget bestämmt vad jag skulle göra på midsommar och kände att jag inte riktigt visste vad jag skulle hitta på. Ett par dagar tidigare så träffade jag en trevlig kille som jag kände igen från högstadiet på lunarstorm och vi började bekanta oss med varandra och dagen innan midsommar afton så bjöd han med mig på en fest och jag tänkte: Ja, vad sjutton ska jag annars göra. Jag hade ju varit borta från orten i 6 år och liksom tappat kontakten mad alla.
Så på midsommar afton så hämtar F upp mig i sin pappas vita volvo och vi åker hem till honom och där är de redan lite folk. På sängen sitter en ny duchad tjej och sminkar sig och hon kliver upp och presenterar sig ochjag tänker att de måste vara F flickvän och då började jag fundera på vad jag hade där att göra. Men så visade de sig att de inte var.
Hon var tillflligt inneboende hos F.
Så småningom så åkte vi vidare till festen och där blev de en del alkohol och så småningom så blev F kissnödig och skulle gå ut ur tältet som vi satt i och kissa.
Det gjorde han men han tänkte inte på att tältet hade fönster...
Så alla satt och tittade på honom och fnissade. MEN, de var inte nog med de...
När han skall gå där ifrån så vinglar han till och faller ner på staketet som han stått och kissat mot så att de går sönder...
Och detta ser jag på vår första date...
Man kan ju säga att isen var bruten sen.

Ja, detta var en lite kul historia om mig och F.

Ha de så bra idag. Nu ska jag försöka att sova lite.

Kram på er!

Glad midsommar!

0 Läs mer >>

TJOHO!!! SEMESTER!!!

Har precis kommit he. Jag har varit på kryssning med F och hans familj. M har tävlat också, tyvärr gick de inte så bra. Men jag tycker att jurryn gjorde väääldigt konstiga val.
Men de var skönt att komma bort lite, då känns de värkligen som att man har startat semestern.

Några kvällar fram över så ska jag repa. De e ju premiär för Järnets fångar på fredag, så de ska bli lite spännande!!

Nu ska jag ta och slänga mig i soffan och bara njuta!

Ha de så bra!

SEMESTER!

1 Läs mer >>
Jaha nu är de bara sista dagen kvar på jobbet. Och jag har inte gjort klart allt jag borde och jag kommer inte kunna göra de häller. Men jag kan ju inte göra så mycket åt de. De får ju bli som de blir.
Jag ska i alla fall ha semester!

Ikväll blir det en helt ledig kväll. Jag ska bara slappa och göra inget speciellt alls.
Imorgon så blir de ju nämligen en hel kväll. Sälja korv på ungdoms disco. Jag fick i alla fall tag på någon som kan stå och hjälpa mig där så de känns bra!

Nu ska jag ta och göra lite middag och sen får vi se vad som händer.

Bara en dag kvar!!

1 Läs mer >>
Ja, så går en dag i vårt liv och kommer aldrig mera åter :)

Även denna dag har gått och man har hunnit med en del.

På jobbet så var det sopplunch idag. Jag har tillagat sepnatsoppa ,ed ägghalva och knaperstekt bacon. Det var mycket omtyckt.

Sen har jag beställt varor till korvkiosken som jag ska stå i under discot på fredag och så har jag börjat att planera inför sommar cafét som vi skall ha i sommar.
Det låter kanske inte så mycket men det har fyllt upp hela arbetsdagen.

Sen var det hem och byta kläder slänga i sig lite mackaroner och köttbullar och så iväg och repa.

Repet gick väll så där. Många borta, så då kan man inte göra så mycket. Och så är de så förvirrat det här året. Jag vet inte riktigt vad jag ska vara med på och vad jag inte ska vara med på. Helt plötsligt så dyker någon på en och säger att man ska vara med på det och det. Och efter en stund så känns de som att varför ska jag det? De känns bara onödigt om jag bara ska stå här.
Men det löser sig säkert. De brukar göra de.

Jag längtar till helgen!
Då ska vi på kryssning. De ska bli underbart!!
Birka, fram och tillbaka till Mariehamn.
M ska tävla i Birka paradise idol. Hon är final den lilla ärtan! Men de väll klart att hon e de för hon e ju så duktig, jänt ungen! :)

Idag fick jag ett läskigt sms. Tydligen så har jag fått en tjänst på min mobil, som jag inte kan påminna mig om att jag har beställt, så jag vet inte hur de har gått till.
Men det har i MINST en månad kommit ett sms i veckan där man sagt att jag har en veckas gratis msn i mobilen, se till att utntja de. Och de har jag bara struntat i. Och så idag så kom det ett sms att tjänsten var avbruten för att jag nått maxbeloppet på abonemanget.
Då börja jag att fundera.
Jag har nämligen hört om en bekant som har samma abonemang som jag som hade 30 000 i teleräkning.
Men det var ju något fel som inträffat. Men det första jag tänkte var; Har jag också fått de nu?
Men jag ringde till tele operatören och hörde om de kunde svara på vad detta betydde och hur det kan ha gått till. Men de hade ingen aning vad de menade med max belopp och viste inte vad de var för företag ens.
Så jag fick skicka ett stopp sms och nu ska jag väll förhoppningsvis inte få fler sms. Och förhoppningsvis så har jag inte en räkning på flera tusen!

Nej, nu tar jag och styr min kosa åt ett annat håll :)

Se ya!

30 000 i teleräkning?

1 Läs mer >>
Nu har man haft fullt upp hela dan!

Har hållpå och fixat och gjort en massa förberedelser och skickat ut mail och ordnat med kvitton och så på jobbet. Och så har jag börjat packa ner vårt arbets rum, ska bli så kul och få ny färg på väggarna. När de e gjort lär ju jag och T ta en sväng till IKEA och köpa lite fina inrednings grjer till rummet så att de blir super fint!

Sen var de bara hem och byta lite kläder och packa en väska sen kom far och hämtade och sen iväg hem till mor och far och äta lite och sen iväg till rep med Järnets fångar.
Idag kom min danspartner också, så vi har försökt att minnas den gammla korriografin (stavning?) tillsammans. De gick så där. Vi hade glömt en del, men vi gjorde om lite och fixade så de blir nog bra iaf.

Nej, nu blir det en duch och sen ska jag lägga mig i sängen och mysa och se på lite sex and the city. Åh, vad skönt det känns!!

God natt på er!

Fulltecknad dag.

0 Läs mer >>
God morgon!

Här är man uppe i tid!

Ja, jag iaf. När jag gick upp så mötte jag F som gick och la sig. Ha har suttit uppe hela natten vid datorn!!
Han har håll på med en massa matrial till en hemsida.

Jag skall aldeles strax gå till jobbet jag. Där skall denna vecka förberedas och fixas lite innan jag kan gå på semester. Bla. så ska jag städa ur mitt och T:s arbetsrum så att fastighetsskötarna kan måla vårt rum medans vi är borta. Så när man kommer tillbaka så är det aldeles nymålat och fint! Härligt!


Och ikväll så är det rep med Järnets fångar. De ska bli kul! Idag så kommer min danspartner också, så vi ska börja titta på korriografi! Kul, kul!

Så det är väll bara att bege sig iväg och starta denna dag.

Ha en bra dag! :)

God morgon!