0 Läs mer >>
Ja, nu är ÄNTLIGEN huset städat!
Det tog värkligen emot att börja den här gången! Men jag började känna att julsakerna verkligen behövde komma bort! Och alla tussar med hundhår behövde verkligen dammsugas undan!
Och nu är det äntligen gjort, så nu kan man börja slappna av lite :)

Repandet är i full gång nu!
På lördag är det Bröllopsvisning i Forsmark och då ska vi visa upp oss, de ska bli skoj!
Och veckan där på är det Taco-kväll på bygdegården i Valö och då står vi för underhållningen. Det var ett tag sen vi var där, så de ska bli lite kul och se hur det blir den här gången, vi har ju helt ny repetoar nu också, så de ska bli kul!

Imorgon så är det full rulle på jobbet hela dagen också. Det är sopplunch, jag ska fotta alla i kyrkorådet, konfirmander och sist men inte minst Ungdomsensamblen och vi ska börja att kika lite på Michael, så de ska bli riktigt kul!

Nej, nu får jag nog allt ta och sova lite om jag ska orka imorgon :)

Sov gott! eller God morgon om du läser det imorgon ;)

Kram!

NYSTÄDAT!!!!

0 Läs mer >>

Jag är så trött!

Igår när F kom hem från jobbet så började vi titta på Bed timestorys, men jag slocknade! Jag vart så trött så jag orkade inte hålla ögonen öppna!
Och i morse så vaknade jag och snosade allt för många gånger och så skulle jag fixa ett par skivor och så, så jag kom lite sent till personalmötet! De var lite pinasmt!
Och jag var sååå trött!
Sen har vi haft 2 andra möten och konfirmander och dagen avslutades med Ungdomsensamblen. Så nu är jag sjuuuukt trött!
Och imorgon måste man upp tidigt igen!
Så jag får nog gå och lägga mig snart.

Idag gjorde jag en utvärdering med Ungdomsensamblen. Det var kul att se att de är så nöjda och tycker att de är kul och så. En del kom med bra idéer också. Så de får man ta och fundera på. En kom med ett klagomål, som jag nog får ta en liten disskution om. Får fundera på de...

Nej, nu ska jag ta och byta till pyjamas och titta på vänner i sängen tror jag!

Kram!

Tröööt!

0 Läs mer >>
Nu har jag varit och boxats!

De e så kul! de e värkligen skit jobbigt och man får alltid träningsvärk, men de e så kul!

Nu blir det duch och lite fix med musik till våra gigg framöver och sen blir det en film när F kommer hem från jobbet. Bed0time story. Den har jag längtat efter att se :)

Kram och God natt!

Box

0 Läs mer >>
Idag börjar terminen på jobbet.
De känns riktigt kul! Ska bli kul att få börja jobba med alla grupper igen!

Jag har tänkt på en sak sen jag var på lägret i helgen. Vi pratade om Gudsbevis (alltså vad finns det för skäl att tro att Gud finns).
Och jag måste säga de att för mig så räcker det nog med att det känns som att de måste vara så. Allt är så komplext skapat så det måste finnas en Gud. Big Bang kan inte bara ha uppstått av sig själv. Någon/något måste ha varit med i den processen.
Att sitta och försöka övertyga en person som inte tror på Gud med en massa kompliserade teorier som man inte ens själv begriper sig på, de tror jag inte på.
Jag tror ju då att att de bästa är att säga att de känns viktigt för mig.
Och det heter faktiskt TRO, det är ingen vetenskaplig fakta.

Igår var jag på möte med showgruppen.
Vi har fått 3 spelningar bokade nu! Och så är det en 4:e som håller på att mailar just nu så det känns som att de kan bli lite gigg här i vår. Och det känns riktigt kul! Vi håller ju också på att göra en helt ny repetoar, eftersom att de ställen som har bokat oss har sett oss förr, och de e ju super kul att man vill att vi kommer tillbaka!

Nej, nu blir det en duch och sen lite frulle och fix innan jag drar till jobbet!
Ha en super bra dag!

Kram och Puss!

TRO

0 Läs mer >>
Det har varit ganska mycket den här veckan så jag har varit väldigt dålig på att skriva!
Jag ska försöka bättra mig på de!

I helgen har jag i alla fall varit på Rättviks stiftgård.
Vi har haft läger för Konfirmand assistenter, alltså ungdommar som redan har konfirmerat sig men som tyckte att de var kul att konfirmera sig så de vill gäran hjälpa till med konfirmander.

Vi har haft samarbetsövningar, diskussitoner och en massa bus!
Det har som helhet varit ganska kul faktiskt!
Visst finns de saker som man kan tycka att man kanske kunde ha gjort bättre och så, men de funkade i alla fall :)

I veckan som kommer så startar terminen för alla grupper. De ser jag fram emot!
Konfirmanderna som är inriktade på drama och musik ska börja arbeta med en tema mässa, Ungdomsensamblen ska börja jobba med samma mässa som de ska göra i samarbete och så ska de också få börja tänka om sin egna konsert som är till sommaren. De ska då göra musik av Jackson-family, de blir spännande :)
Och Onsdagskonfirmandernas tema är lite oklart än eftersom en av prästerna i församlingen har ramlat i en trappa i helgen så hon har varit/är på sjukhus, så då måste en av de präster som är med i den gruppen hoppa in och ta hand om hennes uppgifter i veckan och den andra prästen i den gruppen håller på att inskola sin son på dagis.
Musikalensamblen ska jobba med sin konsert till alla hjärtansdag och så ska vi börja med stor projektet, Sound of Music nu också. Hoppas att manusen kommer i veckan!
Och på fredag är det ungdomskväll med ungdoms mässa. det är den Eukumensika böneveckan den här veckan så vi ska ha Ungdomskväll tillsammans med Misstionskyrkan och Pingstkyrkan.
då kommer vi att göra hela kvällen i temat gemenskapen i Kristus.

Så det är en spännande vecka på jobbet, mycket att göra, men de blir kul!

Annars så ska jag åka till Helena imorgon och äta frulle, och så ska vi prata om ett reklam gigg som The Entertainers har framför sig.
Det är en lokal bröllopsmässa här i slutet på januari och då ska vi stå och göra reklam så att vi kanske kan få spla på lite bröllops fester :)
Kul, kul!
Sen har vi också fått en spelning på en masskinvisning på Granngården. De blir spännande! Vad spelar man då? Haha...

Nej, nu undrar jag verkligen var min kära sambo har tagit vägen?
Jag kom hem och ingen var hemma och jag har ringt ett par gånger, men inte fått något svar. Jag kanske skulle prova ringa hans bror, för hans dator står här hos oss, så han är förmodligen med honom skulle jag tro.
Ja, jag får prova.

Ha de bra!

Kram!

Den kommande veckan

2 Läs mer >>

Så var man tillbaka vid skrivbordet igen då!
Tillbaka på jobbet alltså.
Det känns så där. Visst kan de ju vara skönt att få återgå till den normala ordningen och få lite struktur på vardagen igen, men de e ju rätt skönt att vara ledig.

Jag sitter här och funderar på vad man ska hitta på med ett gäng ungdommar som vill fortsätta att vara aktiva i församlingen, men som inte vill vara med i en kör eller så, utan mer jobba runt konfirmander och andra frågor. De som vill lära sig mer. Vi ska nämligen på läger med ett gäng sådana ungdommar i helgen.
Hum... ska leta lite i böcker och se vad man kan hitta.

Dags att återgå. Men man behöver ta en liten paus på 2 min. ibland för att samla tankarna. :)

Kram! 

Tillbaka på jobbet!

2 Läs mer >>

Känner mig lite små krasslig idag. Håller förmodligen på att bli förkyld och de vore inte så konstigt, typ alla som finns runt mig har ju varit förkylda, så nu är de väll min tur.

Vi var en sväng till Uppsala igår igen. vi har inte varit där på hur länge som hällst och nu har vi varit typ 3 gånger sen nyårs afton!
I alla fall så kom jag ihåg att ta med mig mina presentkort som jag har fått i jul, så jag har hämtat ut lite snygga kläder, de gillar vi!
Var in på skopnkten också. Behövde verkligen ett par nya gympa dojor och ett par stövlar. För de stövlar jag har börjar verkligen bli slita, ett par är dragkjedjan sönder på och något annat behövs klackas om och eftersom det inte finns någon i den här "stan" som gör de så lär de ju dröja tills jag kommer ihåg att ta med mig de och fixa de...
I alla fall så hittade jag båda och snygga va de, självklart!

ikväll så blev det ingen spa-kväll på ungdomskvällen, för de var ingen som anmälde sig. Men mässa blir det kl. 21, så jag ska jobba 3 timmar ikväll, men sen går jag nog hem igen.
är bjuden på en fest, men jag känner mig inte helt kry och väldigt seg, så jag vill gärna hem och vila.

Nej, nu ska jag sappa lite på TV:n :)

Kram!

Lite små sjuk

0 Läs mer >>
Vi var in en snabb sväng till Uppsala igår. Vi var på Gränby centrum och strosa runt lite. Jag gick i klädaffärer och kika och F i teknikaffärerna :)

Jag gjorde några fynd. Jag köpte en tröja och en kavaj på Vero Moda för 180 kr. och så köpte jag min hårfärg för 99 kr. och den brukar alltid kosta över 100 kr. så de var bra!

Jag fick i alla fall min julklapp/födelsedagspresent (jag fyllde i september) av F.
Jag fick ett Nintedo DS lite, precis ett sånt som på bilden :)
Jag hade tittat på ett förut och funderade på att köpa ett, men så fick jag ett så då blev jag mycket glad!



Igår sålde F sin röda sportbil. Han har haft den i 7 år och jag tror att han känner sig lite dyster över att han har gjort de, men även lite lättad för det var ingen billig bil att äga.
Nu startar letandet efter en vanlig bil. Vi får se vad de blir :)

Nej, jag ska göra mig i ordning vi ska åka och hälsa på ett par vänner i Gimo. F ska hjälpa dom med en grej och jag följer med och är social bara :)

Kram!

Julklapp/födelsedags ...

0 Läs mer >>
De e så ruggit kallt här så man bävar nästan för att gå ut. -21,5 grad är de här nu. Man vill gärna inte sätta en fot utanför dörren! Och hundarna måste ju ut så de måste man ju! Jag ska bara låta håret tårka först.

Tack, Linda för tipset! De ska jag genast ta och prova!

Jag har fixat lite med desigenen på bloggen, vad tycker ni?

Snart börjar allvaret igen, tillbaka till jobbet. De känns så där... Jag har tyckte att de varit ganska skönt att få vara hemma den här gången faktiskt. Men vi får se vad som händer... Jag har ju lite nya planer på G som jag inte kan berätta om än.

Nej, nu ska jag ta mig nått att äta och sen en promenix med hundarna!

Kram!

-21,5

1 Läs mer >>
Idag har man varit ledig igen :)

Det är ju helg dag imorgon igen så jag tog ut lite ledigt idag och imorgon och på torsdag och på fredag ska jag jobba igen. Då ska vi ha spa kväll på jobbet.
Om det är några som anmäler sig vill säga...

En av våra katter har blivit helt skum!
Han springer runt och pinkar på saker över allt och när han kommer in så är han inne en stund sen springer han runt och skriker och skriker!
De e ju lite tidigt än för att ha ett Mars-beteende...
Och dessutom så är han kastrerad sen flera år tillbaka så han ska inte ha de instinkterna...
Jag vet inte om han är sjuk eller vad de kan vara...
Någon som har en idé?

Idag ska jag göra våflor till middag här. Kanske inte det nyttigaste man kan äta, men ack så gott! Och man äter det inte så ofta så det kan man unna sig :)

Har ni avgett några nyårs löften förresten?
Jag brukar inte göra de för att de är ju alltid totalt omöjligt att hålla dom, men i år har jag lagt ett för mig själv och de är att jag ska försöka sluta vara så lat och verkligen försöka ta mig ut med hundarna. Jag blir så bekväm så jag bara öppnar dörren och släpper ut dem på gräsmattan, men de behöver ju få sin promenad egentligen, de e ju bara de att man är för jädra bekväm!
Men nu ska jag verkligen ta mig i kragen!

Nej, nu blir det middag och sen ska jag försöka få ordning på lite saker som har hamnat lte efter med alla dessa helger!

Kram, kram!

Sjuk katt? Nyårslöfte...

0 Läs mer >>
Idag har jag varit ute och åkt hela dagen!
Maria från Paris har varit på besök idag. Vi har visat henne runt i vår församling och fikat och ätit hela dagen :)
Hon är en mycket trevlig tjej som verkligen varit med om en otrolig resa i sitt liv :)
Nu är man mycket seg.
Imorgon ska vi sitta och samtala med henne om hur vi kan samarbeta, ska bli spännande.
Nej, nu ska jag ta och umgås med folket som är här :)
Kram!

På vift.

0 Läs mer >>
Här har det varit en soft dag.

Mor och far kom med hundarna på förmiddagen, vid 11. Då fikade vi lite och sen gick jag upp och la mig i sängen och  tittade på underbara Vänner :)

Sen gick jag upp och fixade lite sen frulle och sen blev det en promenad med hundarna.

Just nu så har vi precis avslutat en runda Guitar Hero, de var skoj.
Nu sitter F och R och väntar på att åka bort på fest, och jag ska vara hemma och kika lite på tv och äta nått gott.

Jag ska ju nämligen jobba imorgon.

Nej, nu ska jag ta och kika vad de på tv ikväll :)

Kram!

Soft dag :)

0 Läs mer >>
Gott nytt år!

Välkommen till 2010!

Hade en jätte trevlig middag igår!

De var F och jag hans storebror och hans fästmö och F:s lillebror och Tessan och hennes make och dotter.
Det var jätte mysigt.
Gott blev det också.

tyvärr var Tessan och hennes familj tvugna att gå för att hon hade sån migrän.
Och lustigt nog fick jag också ont i skallen senare på kvällen, så efter 12 så fick jag böreja plocka undan lite och sen kröp jag ner i sängen, för jag orkade inte längre.

Idag så vaknade jag 12:30!
Väldigt länge sov jag, men de kanske behövdes.

Sen så jobbade jag lite.
Gjorde en Power Point till mässan på söndag.
På söndag kommer nämligen Maria från Paris och hälsar på i vår församling.
Vi ska visa henne vår församling och så ska vi prata lite om hur vi kan göra lite samarbetan mellan hennes fösamling i Paris och vår. De ska bli spännande :)

Ikväll blir det bio. Jag ville se Bröllopsfotografen, men den börjar om 20 min. och F och R är påväg hem från Gävle, så de hinner vi inte så de blev Luftslottet som sprängdes istället.

Nej, nu ska jag ta och kika vidare på en film på Tv. Jätte bra film, Sliding doors, se den om ni inte gjort de!

Kram!

Första dagen på ett n...