0 Läs mer >>

Idag är jag solo.
F är och jobbar på Lighthouse festival i Öregrund, så jag är ensam med hundar och katter.
Så jag har haft en lugn morgon med frukost framför tv:n och myst med hundarna.
Nu har jag precis duchat och fixat til håret och resten av dagen är planerad som så att jag ska ta en lång promenad med hundarna och sen ska jag städa av lite här hemma och sen tänkte jag gå och köpa lite kina mat som jag tar hem och äter och ser på en bra film.
Mys hela dagen alltså.
De känns som att jag behöver de. Jag är väldigt trött i huvidet, har dagen till ära också vaknat med en gnagade huvudvärk.. men de kan ju vara så att de kommer att bli åska, så de kan ju bero på de...

Nej, om man ska ta och komma igång...

Ha en bra dag!

Kram.

Solo dag

0 Läs mer >>

Köpte en bok igår som jag började läsa i sängen i går kväll. Emma av Jane Austin. Älskar att se på filmer som är baserade på hennes böcker eller som är i liknande stil så jag tänkte att de skulle vara kul att läsa en bok och se om jag gillar den lika mycket och i så fall ska jag läsa alla.
Jag har försökt läsa den boken förut men tyckte då att den inte var så kul men jag tänkte att de kunde vara värt att ge den en ny chans. Och jag måste säga att de e jag glad att jag gjorde. Så här långt så tycker jag att de e kul att läsa. Man får liksom lite annan syn på figurerna. Man får veta mer än vad man får på filmen.

Idag har vi varit och hälsat på min mamma och pappa. Vi åt pankakor och fikade och pratade och de var trevligt.
F hjälpte mamma med datorn också.

Nu sitter jag och F och tittar på fina klipp på Youtube.
Lyssnar just nu på Lisa Nilssons variant på Utan dina andetag. Så vackert!!!
Titta på de!

Lägger en länk här :)

Kram!


Nytt försök

0 Läs mer >>

Vaknade med ett ryck 7:30 i morse!
Kände att något kröp på min arm och vi har en del flugor som är rätt dryga inne så jag tänkte "Jädra fluga" och viftade bort den. Då kännde jag hur den liksom låg i min hand och då funderade jag om jag hade dödat och kollade upp och där på mitt lakan var en skit äcklig SPINDEL!!
Jag hatar, hatar, hatar!!!! spindlar!!!
De e det värsta djur som finns!!!
Jag fick sträcka mig över den och ta en ask med halstabletter som jag hade på bordet brevid sängen och slå borten ur sängen med!! Och sen kunde jag inte somna om! Så jag låg och drog mig en stund och sen gav jag upp och tag fram den senaste boxen av Desperate housewifes som jag köpt. Det var rätt mysigt. Vid 11 ringde mamma och hon och syrran och lille M var i stan så de kom förbi och fikade och M hoppade på hyresvärldens studsmatta och busade.
Sen åkte vi ut till Pris stop pch kikade lite och där fann jag en ny jeans jacka som jag letat efter! Jag har tittat på nätet och i affärer men jag tyckte att de var lite fö dyra och inte helt så som jag ville ha den så jag har inte köpt någon men nu hittade jag en till ett lagom pris som var helt ok!
Sen var vi in på coop och handlade lite och M hjälpte mig att packa i vagnen och körde den åt mig också, så söt!
Som tack fick han välja lite lösgodis som jag köpte åt honom. :)

Nu har jag varit så där riktigt duktig och betalt räkningarna och sitter och funderar på om man skulle ta och damsuga lite, det har dragits fram lite hundhår igen så det skulle vara skönt och få bort de.
F han har varit super efektiv de senaste dagrana och fixat igop ett par datorer som vi haft stående, en som var vår, en hans brors och en var T:s.
Så nu börjar de bli ordning på torpet ;)

Ska nog ta och vila en liten stund känner mig väldigt seg!

Ha en bra dag!

Kram!

Tidig morgon

0 Läs mer >>

Dagen blev riktigt rolig och bra!

Var och fikade hemma hos en jobbarkompis på dagen, riktigt trevligt!
Sen gick jag och F och åt på resturant, de var riktigt mysigt! Och efter de så var vi på kvarters pumpen och lyssnade på bra msuk och umgicks med vänner, riktigt trevligt!

Nu väntar sängen! :)

God natt!

Bra dag! :)

0 Läs mer >>

Var till Uppsla och shopade lite igår.
Jag har ÄNTLIGEN sagt upp mitt telefon abonemang på mobilen! Nu har jag skaffat ett nytt och så fixade jag en lite nyare mobil också. Men de var inte de främsta att ha en ny mobil, utan de var att få ett bättre abonemang!

Elin var här igår också och stylade mitt hår lite. De vart jätte fint och så hjälpte hon mig att slinga ur mitt hår mera också så nu börjar de verkligen att närma sig min egna färg mer och mer! Skönt!

Kattungen har blivit mer hammastad nu, men han/hon (vi är inte riktigt säkra på vad den är än) är en riktig jäkel! Hoppar på och biter än i fötterna och i hälsenan och i fingrarana osv. Och envis som en åsna!! Hoppas att den fasen försvinner snart!

Jag var lite sugen på att hälsa på min mamma idag men hon jobbar tydligen så de får väll bli en annan dag. Kanske att man ska kolla om stora syster jobbar och hälsa på henne och lille M idag? Får höra med min andra hälft :)

Ha en bra dag, trorts molnen! <3

Kram!

ÄNTLIGEN!!!

0 Läs mer >>












Har fler, men det blir alldes för många om jag lägger upp alla! Så här är lite smakprov på konserten :)

Kent <3

0 Läs mer >>

Går dagen blev en städdag.
Både jag och F röjde på var sitt håll.
Han ute i ett feråd som var kaos och jag inne.
Så nu är det fint här :)

Ikväll så ska vi åka till Öregrund och se på Rongedals, som gästar Öregrundsmåndag.
De är säkert jätte bra live.

Annars så har vi inget planerat för dagen, så jag ska försöka få in lite bilder från konserten i torsdags :)

Kram!

Städdag

0 Läs mer >>

Har haft en riktig toppen dag!
Vaknade lite sent, men de var skönt att få sova, sen åkte jag F och R till Norrskedika och kikade lite på bakluckan. Där hittade vi en tv-serie som både jag och F gillar för 50 kr. per sesong.
Sen åkte vi och handlade mat.
När jag kom hem så skördade jag på våran hallonbuske.
Det blev väldigt mycket! Och det är inte alla hallon som är färdiga än så det kommer att bli ännu mer!
På kvällen så har vi grillat och tittat på film och bara tagit det väldigt lugnt!
En sån där toppen dag som fyller på energi nivån.

Imorgon så ska jag försöka ta mig upp tidigare och äta en lång frukost och bara njuta!

Igår kväll så var jag och träffade lite kompisar. Vi spelade spel och drack lite vin och pratade och det var väldigt trevligt! Jätte kul var de!

I veckan som kommer så ska jag och F låna svärmors kollonilott och sova i och ha de lite lugnt för oss själv och ta en sväng på stan och så. De ska bli kul!

Nej, nu blir de nog att krypa ner i sängen.

Kram!!

Energi givare!

0 Läs mer >>

Super bra konsert va de! De enda som inte var bra de var att de bara var ståplatser och för en person som bara är 158 cm lång så är inte de idealet... Så man har inte sett så mycket... Bra bilder fick vi iaf. :) De e bra att ha en sambo som är lite teknik nörd ;)

Bilder kommer imorgon.

Kram!

Grymt!

0 Läs mer >>

Hinner inte skriva så mycket, ska dra om typ 3 min. Långholmen och Kent here I come!! <3
Ska bli så jävla kul! Ska ta lite bilder så att jag kan visa lite :)

Kent, here I come!

0 Läs mer >>

Det absolut bästa med att ha semester och att vara hemma och inte ha något inplanerat över huvudtaget, de e att man kan ha en rejäl sovmorgon och bara få ta det hur lugnt som hällst!
Har inte sovit överdrivet länge idag men ändå, jag har fått sova ut ordentligt! Det känns som att de var evigheter sedan!

På dagens program så står väll inget speciellt men jag skulle behöva tvätta min två hundar... får se om man får energi nog att göra de idag. Det är bra när de e sommar för då kan man göra de utomhus och så slipper man allt stänk innomhus!
Annars så vat jag som sagt inte vad som händer idag, blir nog att ta det lite easy, för imorgon då ska vi iäh igen. Då bär det av till Långholmen i Stockholm för att se på Kent! Och det roliga är att gänget som åker för att titta på dem blir bara större och större och ALLA gillar vi Kent!
Första gången då var det bara jag och Chrille, andra då följde även F med och den här gången så följer Robin och Siri med också och ev. Tommy, så de e kul!!!

Nej, nu blir det lite sen frulle och en duch för att komma igång!

Puss å kram!

Onsdag 21 Juli

0 Läs mer >>

Semester!!! Äntligen är den här! Den smygstartade i förra veckan, men igår var första riktiga som jag har sen förr, och semestern inleddes kunligt med en kryssning i 3 dagar. Vi har varit på weekend kryssning med Birka med F:s familj. Riga och Visby bar det av till. Vi åkte i fredags och vaknade i Riga på lördag morgon, där spenderande vi hela dagen och på kvällen så åkte vi där ifrån. På båten ingick varje dag fruost och 3 rätters middag. Söndag morgon vaknade vi i Visby och spenderade dagen där, var förbi min favvo affär och hittade en jätte söt klänning där <3
Åkte därifrån på kvällen och igår kom vi tilbaka till Stockholm.
Jätte härlig resa. Man kunde liksom inte göra så mycket annat än att bara luta sig tillbaka och följa med och bara slapna av! Underbart!

Igår så hämtade vi en liten ny familjemedlem <3
Vi har blivit med kattunge. En lite grå och vit pojke som ska få heta Gibson. Hur gullig som hällst!
Så nu är det lite fajt om vem det är som bestämmer i det här huset av alla djur.
Men en av mina äldre kattar har fått ett bett eller som han har slagits, hur som hällst så har ena fram tassen svält up och han har som en liten böld på den. Så imorgon så måste jag ta och ringa en vetrinär.

Nu blir det en riktig sommar klassiker på Tv. Morden i Midsommer!! Love, love, love it!!!

Ha de bra!!

Puss å kram

Semester!!!!!

1 Läs mer >>

Igår spelades sista föreställningan av Sound of music. Det var skönt och ledsamt på samma gång.
Skönt eftersom det var rätt slitigt och väääldigt varmt! Ledsamt eftersom de e så kul att spela + att det var den sista grejen som jag gjorde tillsammans med det gänget.

Jag har nämligen beslutat att sluta arbeta med Musikalensemblen av flera skäl. Ett stort skäl är att jag kommer att vara ensam kvar bland oss ungdomsledare i höst. Jag kommer att få ganska mycket organissation att göra! Och då känns de som att jag måste priotera om lite, för annars så kan jag lika gärna flytta in på jobbet för då blir jag där hela dagarna. Och de känner jag inte riktigt att det är ett alternativ.
Dessutom så är vi just nu 2 st. som leder gruppen och jag kan ibland känna mig lite överflödig då jag inte är en riktigt lika duktig musiker som min kollega och det går ju väldigt mycket tid åt musikinstudering, så jag känner att de klarar sig alldeles utmärk själva.

Men en sak kommer jag ALDRIG att släppa och det är min älskade Ungdomsensemble! Jag älskar verkligen att jobba med dem. De ger mig en sån energi och de e så roligt! Så det kommer jag att fortsätta med och dessutom så har jag en ny grupp som jag kommer att satsa mer på i höst och det är Dansgruppen. 

Men som sagt det är lite tråkigt att man inte kommer att träffa alla go människor i den gruppen varje vecka.

Tillbaka till SoM. Det har varit jätte kul att göra ett sådant stort projet. Det har varit stressigt och slitigt, men ändå kul! Det var en kul erfarenhet att få göra detta! Ett stort tack till alla som gjort det möjligt! Alla som var med, som sponsrade och som hjälp till med saker runt om (golv, vägg, fika, ljud och lju osv, osv.).
Utan er hade de inte gått!
Och så vill jag ge ett särskillt tack till en person som stått brevid mig hela vägen, som lyssnat och stöttat.
F, tack för att du finns! Jag älskar dig oändligt mycket!

Nu är det dags att sänka ner huvudet långt ner i kudden!

Kram!

Tack <3

0 Läs mer >>

Jag har tok fastnat i Tv-serie träsket!
Om jag inte kan sova eller om jag vill titta på något innan jag somnar eller bara se på något kort snabt till frukost eller så, då har jag kommit underfund med att ett avsnitt av någon serie, de e perfekt!
Den senaste serien jag verkligen fastnat för är Lipstick Jungle. Riktigt bra tycker jag!
Lite i stil med Sex and the city, men på ett annat vis.

Btw. så måste jag se senaste Sex and the city filmen... måste, måste, måste!!

Just nu så är de så att alla serier jag följer och försöker samla på finns inte i lager eller är ingående eller så, så nu är de bara vänta, vänta och vänta... tråkigt!

Man kanske skulle ta och satsa på en ny serie?
Någon som har något bra tips?

Kram.



Tv-serier

0 Läs mer >>

Igår morse så vaknade jag med ett svidande i halsen! Och idag så är de inte lika mycket men det finns ändå kvar och jag känner mig seg i kroppen och som att det värker lite i benen och i leder. Inte kul alls!

Igår var jag ner på någon som kallas för kvarterspumpen här i Östhammar. M var med och sjöng och så var de en rockabilly kille där också. De var trevligt och god mat var de också.
Känns som att där skulle man kunna hänga några gånger under sommaren.

Idag ska jag iväg och repa med nya små barn till Sound of music. De två yngsta i syskonskaran byts ut till denna helg. De blir spännande.

Nej, nu ska jag vila lite innan de e dax att ge sig iväg. Känner mig skit seg och då känns de som att vila, de kan nog få upp energi nivån lite. :)

Ha en bra dag!

Kram!

Lite små sjuk

0 Läs mer >>

Härlig dag blev de!

Var till mina föräldrar på eftermiddagen och där gjorde mamma och jag mat och sen kom mina syskon hem och så åt vi och så hann jag busa med sötaste pojken i världen! Vi lekte i lekstugan, grävde grävskopa och tittade på ett avsnitt med Skrot Nisse.

Nu blir det till att krypa ner i ängen och slö titta på nått och sen sova!
Ska nog jobba ett par timmar på morgonen imorgon och sen typ kanske gå och bada med M som ska sjunga på Kvarterspumpen imorgon, så då får man gå och lyssna!

Kram på er!

Härlig dag!