0 Läs mer >>

Sitter just nu på lunch paus och dricker en kopp kaffe! Snart är de dags för att köra igång igen!
Hittills har de flutit på bra men vi har de tyngsta bitarna kvar.
Känner mig lite trött idag och de känns lite tungt att veta att imorgon ska man bara hem och packa om för på måndag ska man iväg igen.
Inte så att de är tråkigt de jag ska göra men när man är trött så längtar man ju lite efter vila och då vet jag ju att jag är ledig nästa vecka två dagar och de känns så skönt!
Nej, dags att återgå!
Ha de gött!
Puss

Möte...

0 Läs mer >>

God morgon!
Sitter nu på bussen med helgens packning och känner mig laddad efter ett möte med Star gruppen nu på morgonen och inför ett budget och verksamhets möte med Distriktstyrelsen i Svenska kyrkans unga i Uppsala stift!

Ja, de blir alltså ett Star 2012! Jippi!!
De var lite osäkert ett tag pga att jag bytt jobb, lokalen vi haft de 3 senaste åren kan inte användas och lite andra osäkra saker. Men nu blir de av och de blir nog super bra!!
I år så kommer vi även att ha en kändis i juryn på finalen! Ska inte avslöja vem än, men de kommer bli gryyyyyymt!!
Sjukt taggad!

I helgen så blir de alltså Distriktstyrelse hela helgen. Ett stort och tungt möte men med många spännande frågor!
De ska bli kul att få vara med och se hur de funkar och få vara med och diskutera de frågor som kommer!
Väldigt kul att få träffa alla som jag ska jobba med under det här året också! :)

Nej, nu ska jag luta mig tillbaka lite och stänga ögonen en lite stund för att samla energi! :)

Ha en skön fredag!

Puss!

På bussen

0 Läs mer >>

Här bjuds de på ruggigt god mat! Vi har kört en gång och har nu fyra omgångar kvar. Snart dags för nummer två: schlager! 😃

Maaat

0 Läs mer >>

Hejsan svejsan! Sitter just nu hos Maria och förbereder och repar lite inför vår spelning idag. Företags spelning! Idag har vi fått en inhoppare eftersom Sara har fått lunginflammation, stackarn! 😢 Just nu känner jag mig lite små seg och trött, men blir säkert mer pepprad när jag är på plats och de börjar närma sig. 😃 Puss på er!

Repar

0 Läs mer >>

Sitter här på Breidagård nu. Körde inte fel en enda gång! Haha... Här är super fint!! Måste nog ta och åka på någon aktivitet här inser jag! Jag har ju sån tur att jag kommer att få göra en del jobb här fram över! 😃 Snart dags för lunch! Inväntar resten av sällskapet bara. Har hunnit läsa igenom material innan så de va bra! Puss på er!

Breidagård

0 Läs mer >>
Hej på er!
 
Just nu sitter jag i soffan hemma och ska aldeles strax bege mig iväg till jobbet. Idag ska jag till Breidagård som är en våra två Stiftsgårdar i Uppsala stift. Jag har aldrig varit dit så de ska bli kul att se hur de ser ut. Jag har hört att de ska vara fint och mysigt. :)
 
Igår så hade jag möten hela dagen. Först var det Nätverksmöte med de som gått utbildningen "Att leda ideella" och det var trevligt och vi hade mycket att prata om så tiden bara flög iväg! Vi hann inte riktigt prata om allt vi ville, men så kan de ju vara ibland.
Sen var jag till Förbundskansliet för Svenska kyrkans unga och hälsade på Johanna som är min kontaktperson där och hon informerade mig om massor av saker och visade lite funktioner på medlemmssidorna och gav mig en massa bra tips! Sen kom även ordförnade Johan och berättade en massa som var kul att höra! Ett bra möte och de var kul att träffa dem! :)
 
Den här veckan så är det ganska mycket som händer faktiskt. Imorgon så är jag ledig, men har ett gig i Fyriskpark med The Glamourette´s, de ska bli skit kul! Vi spelade i lördags på en bygdegård också och de var så kul! De var länge sedan vi spelade sist så de var kul att göra de igen! Hoppas de kan bli lite fler jobb framöver. :)
 
På torsdag så har jag också möten hela dagen och fredag-söndag så har jag Destriktstyrelse möte. Vi ska prata budget och verksamhet under 2013. Ett lååångt möte, men de ska bli kul att komma igång och få träffa alla. 
 
Och nästa vecka är det också många möten och så, men de känns kul! 
 
Nej, nu ska jag förbereda mig för att åka iväg! Hoppas jag inte kör allt för vilse! Haha...
 
Pus å kram!

Mycket jobb!

0 Läs mer >>
Hej på er!
 
Nu har jag varit så där dålig på att uppdatera igen! Men, men... så är de väll, ibland finns det helt enkelt inte tid eller insepration att skriva, men jag ska nog försöka bli liiiite flitigare för det är ju lite nya saker som händer så de kan ju vara lite spännande att skriva om och kanske att läsa om också. :)
 
I början på augusti så började jag ett nytt äventyr. Jag började på ett nytt jobb. Jag ska nu under ett år vicka som Stiftskonsulent åt Svenska kyrkans unga Uppsala stift.
De känns lite läskigt och väldigt... förvirrat... ja, de e nog ordet jag söker.
Mycket nytt att ta in och många intryck!
Men de känns också otroligt spännande! Det känns som en chans att få utvecklas som person, att få lära mig massor om Svenska kyrkans unga som jag är ganska ny på och som jag är väldigt nyfiken på, de känns kul! Och så är det givetvis en erfarenhet i mitt arbetsliv.
 
Har nu varit här lite mer än en månad, ja... förutom den där veckan när jag blev sjuk... i alla fall, det är mycket trevliga människor som är väldigt hjälpsamma och erfarna så jag känner mig trygg.
Mycket av min tid hitills har gått åt att läsa information om organisationen och om arbetsplatsen, men jag har även börjat med en planering av mitt första läger som jag ska hålla i.
 
För er som känner till Svenska kyrkans Unga så vet ni att det brukar vara ett läger som heter STUM (står för STifts Ungdoms Möte). Det har inte verit på ett par år, men i år så kommer det tillbaka! Den här gången ska vi vara i Uppsala, Lötenkyrkan. Det kommer att bli hur kul som hällst! Åldersgränsen är ni som är födda 1997-1987 och vi kommer att göra allt mellan himmel och jord! Man kommer att möta nya människor, man kommer att sjunga härliga sånger, leka lekar och bara ha det toppen! Är du intresserad så tag kontakt med din lokalavdelning, församling, anmäl dig på medlemssidorna eller så kan du maila till: [email protected] så hjälper hon dig!
 
Idag så ska jag på ett möte om Relationsbåten, en båtresa där företagare möts, har seminarium, utställningar och gör reklam. Vi ksa prata om hur vi ska göra i vår moter och hur vi lägger upp det. De ska bli spännande!
 
Nej, back to work!
 
Puss å kram!

Ny start!