0 Läs mer >>

Helgen har spenderats i kyrkan. Det är pingst och det betyder konfirmation. igår var det redovisnings gudstjänst med alla 35 konfirmander och idag var det konfirmationsgudstjänst där de var uppdelade på 2 ställen.
Det har gått bra och de har varit jätte duktiga!

Men i fredags så hade jag konsert också. Jag och min vän Marcus tillsammans med världens bästa Patrik! Det gick bra och de var jätte kul! De kunde ha fått kommit lite mer folk men de var i alla fall 20 som var och tittade och de får man väll vara nöjd med en fredag kväll.
De skulle vara lite kul att få åka runt med den här konserten på lite olka ställen. Typ till olika församlingar eller till bygdegårdar eller nått...

Men nu ska nästa konsert färdigtällas. MJ-konsert med Ungdomsensamblen 6 juni kl. 19:00. Vill du komma så bör du boka en plats så att du är säker på att du kommer in! Får vi tillräkligt många så kan vi ha en föreställning till... Men vi måste dock ha minst 30 på den föreställningen, annars så är de inte så kul för en så stor grupp att spela...

Nu ska de bli middag och sen bara en slapp dag i soffan. Ha de så bra!

Kram!

Konfirmation

1 Läs mer >>

Idag har man fått en hel del gjort, måste jag säga.
Det känns som att allt man ska göra börjar få form ordentligt nu. De ska bli spännande att se vart allt tar sin väg...

Imorgon så ska jag tydligen åka på begravning... F:s farmor skall begravas och de tror jag att han har glömt tala om för mig... Men de gick ju att lösa så de ordnade sig ju.

Ja, annars så är de lite små saker som rör sig runt i huvudet som kan kännas lite jobbiga... Måste nog börja ta tag i vissa av de snart... De kan liksom kännas tungt ibland...

Nej, nu blir det min sköna säng!

Ha de gött!

Överrasknings begravn...

0 Läs mer >>

Borta bra men...
Ja, ni förstår.

Kom hem i lördags och har blivit mycket friskare på bara några dagar. Var faktiskt mycket bättre redan dagen efter, men nu känner jag knapt av de alls.
De är skönt!
På fredag så har jag ju nämligen konsert!! Med bästaste Patrik och Marcus! Ska bli jätte kul! Vi kommer att spela väldigt blandad musik. En hel del film och musikal musik blir det! Mååååånga duetter blir de. Super kul!!
Har hittat en super söt klänning som jag ska ha då med så nu blir det tipp topp!!

Har suttit och kollat runt lite på nätet och upptäckte att en par som jag och F är vänner med skall ha tvillingar! Hoppas de går bra!! Och STORT grattis!!!

Ja, annars så skiner solen och de känns som att jag kom tillbaka från Gotland med en massa ny enegi! Nu känns de som att de kan börja rulla på. De har känts lite tungt ett tag, jag har kännt mig lite nere och som att jag inte haft någon styrfart alls!! Men nu känns de som att de är på G :)

Ja, vi hörs!
Puss å kram!

Mycket friskare nu!

0 Läs mer >>

Just nu befinner jag mig på Gotland med 35 konfirmander. Dessvärre så har jag bivit sjuk... Så medans alla andra är ute och åker och tittar på en massa roliga saker idag så får jag ligga på mitt hotellrum och vila. Vilket iof. kan vara lite skönt, men de hade ju varit roligt att få åka runt och se en massa varckar Gotlands vyer och ta fina kort. TRÅKIGT!!!
Men hade jag varit hemma och det hade varit en normal vecka då hade jag stannat hemma och vilat en sånn här dag så att jag skulle bli frisk, så de är väll lika bra man ligger här...

Som tur är så har jag med mig datorn och lite filmer så att jag kan syselsätta mig.

Annars så har lägret funkat bra. Konfirmanderna sköter sig bra tycker jag. Man var lite nervös innan för det finn några som kan var lite stökiga och så, men de har funkat jätte bra!

Nu blir det lite Vänner och sova en litn stund!!

Ha de bra!

Sjuk på Gotland...

0 Läs mer >>

De är mycket nu...

Ja, de är värkligen de!
Just nu så kan det kännas så där som att man dränks i jobb...

På tisdag så åker jag till Gotland med 35 konfirmander, 9 faddrar och 4 kollegor. Det kommer nog bli kul, men väääldigt intensivt!
Veckan efter det har jag själv och Marcus en konsert på församlingsgården tillsammans med världens bästa Patrik!! Super kul! OCH dess utom så är det konfirmation då.
Sen så är det en vecka med en massa möten och lite extra rep för Ungdomsensamblen och en spening  med Entertainers ett besök på Operan och veckan efter det så är Ungdomsensamblens konsert... 
Men efter det så ska jag ägna hela min själ åt Sound of Music ett par veckor och i Juli är det premiär och dags för föreställningar. Och sen är det semester.
När man radar upp allt som skall avklaras så här längs vägen då känns det verkligen inte långt dit. Både på gott och ont...

Sound of Music börjar verkligen ta sin form just nu. det börjar bli spännande. Tyvärr så saknas det fortfarande ett par roller. 2 barn och så är jag inte helt säker på att vi har alla herrar som skall vara de elaka nazisterna i slutet...
Biljett bokningar har nog börjat flöda in också, så de ska bli spännande att se hur de kommer att ta sig an, det verkar som att de kommer kunna bli 4 utsålda föreställningar, så de är ju jätte kul!
Men det känns ju lite stressigt också, det är mycket som skall falla på plats...
Men ett steg i taget och försök att hålla huvudet kallt så löser det sig. :)

Nu ska jag ta och öva lite på mina repliker och så... Ha de så gött!

Kram!

Reality check!