0 Läs mer >>

Nyårs afton...

Kanse den mest ångest fyllda dagen i många människors liv.
Det brukar vara så att många bara går och väntar på att bli inbjuden till världens fest, men så kommer det ingen inbjudan och då får man lite lätt panik. VAD SKA MAN GÖRA NU DÅ?
Så man styr ihop en fest och så har man värsta förväntningarna, men de blir ju aldrig som man tänkt sig och så är man väldigt besviken.

Själv så ska jag ha en stilla middag med min bästis, hennes man och dotter och F:s två bröder och den enas fästmö (om hon har frisknat till).
De ska bli väldigt trevligt.
Känner inget som hällst tvång att de måste hända nått särskillt.
Det ända är att jag hoppas att de kommer gilla maten :)
Men de tror jag :)

Hundarna ska idag få åka på retreat. De är så väldigt r'dda för fyrverkerier, så de ska få åka till mamma och pappa ute på landet där det för hoppningsvis inte är någon som har ett hej dundrandes fyrverkeri.
De skulle bli aldeles för jobbigt för dem att vara här hemma för här börjar ju folk skjuta så tidigt och så håller de på hur länge som hällst och så är de ju så många samtidigt som smäller.
De först som avverkades var ju redan i förr går, och de var ju inge kul...

Nej, nu blir det lite sen frulle och sen ska man ta och börja fixa det sista :)

Ha en super bra nyårs afton, och du... ta det lugnt! Det behöver inte hända nått speciellt!

Kram!

31 December

1 Läs mer >>
Det har varit en bra dag.

Var väldigt trött i morse, så jag ställde fram klockan en timme och fick snabb ducha sen och fixa mig snabt innan jag for iväg till jobbet och började fixa lite sång häften till Ungdomsensamblen som var till Valöhemmet och sjöng för de boende där.

De gick bra :)
En farbror satt och sjöng med för glatta livet!

Sen åkte jag och Maria hem och vi gjorde smarrig thiländsk kyckling gryta (eller i alla fall en fri tolkning av mig :))

Sen bar det av till Sanne för lite Mary Kay visning och efter ett tag kom de lite annat folk också och vi såg på Rat race tillsammans, den filmen har man ju sett ett x antal gånger, men de e fortfarande kul!
Sen spelade vi TP på tv:n. Det var kul!
Tjejerna mot killarna. Tjejerna vann första rundan och killarna andra.

Sen bar det av hem. 
Men när jag kom hem så blev jag lite sur.
Jag har tjatat flera gånger på F att att jag ville hyra Wallander, men han har alltid velat se annat. Så när jag kommer in så sitter de och tittar på den!
Så jävla taskigt av F!!
De sa jag också, och de finns ju alltid ursäkter, men man kan aldrig BE om ursekt.

Ja, nu är jag forfarande lite sur här, så jag kanske tar i en smula. Men de känns så taskigt i alla fall.

Nej, nu ska jag ta och fixa lite med tvätt här.

Ha de så bra!

Kram! 

28 december

0 Läs mer >>
God eftermiddag!

Här sitter jag och tittar på Vårt bröllop i era händer på 3:an. Jätte kull program att se faktiskt!
Det känns som att man kan få lite idéer till ens eget bröllop, om man nu har ett sånt någon gång i livet :)

Har varit och jobbat lite idag också. Hade gudtjänst i församlingsgården. Jag spelade och körde agendan på Power Point. Så man hade 3 armar ett tag kändes de som... hihi...

Nu på kvällen så kommer en kompis över tror jag och skulle ha lite hjälp med sin dator av F.

Nej, jag fastnar i programmet hela tiden så jag får nog titta på de och skriva mer sen :)

Kram!

Söndag

0 Läs mer >>

Den här dagen så har jag och F varit och hälsat på hans familj och firat lite jul med dem. Det var trevligt. Det var jätte kul att se derasnya lägenhet också. det var jättefin. Den kommer att bli ur-mysig när de har packat upp sig ur alla lådor också :)

Igår blev det ju lit fest med vänner. Det var trevligt. Jag hade med mig kameran och tänkte att jag skulle ha fottat lite men de gkömdes bort.
Gjorde mig en ny bekantskap igår också, det var mycket trevligt.

Kom på idag att Tessan skulle åka utomlads igår eller idag, undrar hur de gick? De måste tas reda på.

Just nu sitter jag och jobbar lite. Håller på att förbereda en gutjänst som jag skall vara med och spela på imorgon. Vi kom ju på att vi skulle ha den i lite stil med Ungdomsmässa, men det var bara det att de var en hel del ändringar och så, så det blev en hel del jobb, men det blir säkert jätte fint!

Nu måste jag återgå till det innan jag och F ska börja kolla på film :)

Kram!

Annandag jul.

0 Läs mer >>

 

Ja, de blev lite mycket som hände igår så jag hann helt enkelt inte att skriva nåttt. Men God jul alla läsare :)

Igår så firade vi jul med min mamma, pappa, syster och hennes familj och mina bröder. Det var mysigt! Vi var för fösta gången hemma hos min syster och firade, de var trevligt.

Idag ska vi på jul fest i Uppsala hos en av F:s gamla barndomskompisar.
Känns lite lyxigt för vi blir dåde hämtade och hemkörda, tusen tack för de :)
De känns skönt att veta att man kommer komma hem.
Och doggisarna blir hämtade av pappa strax, så de får vara hos honom ikväll, de e bra!

Imorgon blir det en tur till Uppsala igen. Då ska vi till F:s mamma och broder! Ska bli spännande att se F:s mammas nya lägenhet!

Nej, jag ska ta och göra mig färdig innan vi skall åka :) Borde hinna äta nått innan också :)

Ha en fortsatt toppen jul!

Kram!

God jul!

0 Läs mer >>

Ja, något jag har väldigt svårt att förstå är när unga skådespelerskor och artister dör, bara helt plötsligt!

Som igår. Brittany Murphy dör 32 år gammal. RIP!

RIP, Brinnany

0 Läs mer >>
God eftermiddag!

Här blev det lite förbryllat på morgonen.
Mimmi, vår Golden, har i två dagar nu lämnat blodspår efter sig och on har slickat och slickat och slickat på sina ben, på soffan på sängen...
Så igår såg jag när jag kom hem efter jobbet att de var ganska mycket blod som hade hamnat i sängen och jag tittade på henne och hittade ingenting!
Men så nu på morgonen så var de jätte mycket blod under hennes huvud och då tittade jag igen och upptäckte att de var väldigt mycket blod i munnen på henne.
Så jag ringde vertrinären och vi fick komma med en gång. De gav henne lugnande och började att dra i tungan och titta i munnen, men det ända de hittade var ett litet sår i tungan. Och de var de lite förvånade över att de blödde så! För om man biter sig i tungen så slutar deju nästan med en gång att blöda. Men tydligen är de så att vissa Golden har problem med koaguleringen av blodet, så de var nog därför de blödde så.
Så Mimmi fick ett stygn i tungan och nu får hon inte äta något idag och i några dager fram över så ska hon äta mjuk mat. Och de blir hon nog inte ledsen över, för sån mat älskar hon.
Men de e ju inte så roligt för plånboken att göra sånna här besök...
Men de måste ju göras!
Nu är det en v'ldigt dåsig hund som ligger här brevid mig. Hon har fått en filt över sig och ligger och myser!

Vi hade tänkt att åka och köpa julklappar och så idag, men vi blir hemma och ser efter vår lilla sjukling. Vi får åka imorgon istället. Så idag ska jag städa! Nu ska jag ta mig i kragen och värkligen göra de!

Ha de så bra!

Kram!

Tisdag

0 Läs mer >>
Idag blev en jäktig dag på jobbet, trodde inte att jag skulle ha så mycket att göra idag, utan trodde att jag skulle kunna gå hem ganska tidigt.
Men det blev en del att göra.

Först hade vi ett möte om 3 januari, för då kommer Maria från Paris och hälsar på i Östhammar och då ska vi försöka ha lite planer på vad vi skall göra då och så behövdes det skickas ut inbjudningar till det till konfirmander och andra ungdommar som skall närvara då.
Och det tog lite tid att få ordning på de breven så det tog upp hela dagen.
Jag har också varit duktigt och skickat in papper till senus (närvaro raporter och konsert program och så...) så nu är det bara att vara ledig och ta det lugnt.

På kvällen var hela familjen och hälsade på min farmor och hennes sambo Stig.
Vi fikade och pratade och så blev det lite bus med lilla M också (syrrans son).

Imorgon blir det nog en tripp till Valbo tror jag. Jag och F pratade om de och tänkte att de kunde vara lite kul med variation och strunta i Uppsala den här gången och åka dit istället.

Nej, nu ska jag ta och fixa lite här. Städningen har ju inte blivit av än så, de lär väll bli 23:e som vanligt om jag inte börjar lite nu :) Vi får se.

Kram!

Måndag

0 Läs mer >>

Även denna helg har bara farit sin väg!

Konsert igår i Börstil, de gick bra, jag spelade en del fel, och kom bort mig helt i noterna, så de stod härliga till, men de gick ju bra för kören ändå :)
Ungdomsensamblen hade krympit i storlek även denna dag, men de var i alla fall fler än 3, så de var bra. Och de som kom var jätte duktiga!
Annars så hände väll inte så mycket igår.

Idag har jag varit på gudtjänst i Valö och sjungit en massa Maria-sånger. De gick bra. Kantorn spelade vissa låtar lite väl snabt kanske men ändå, de gick väll ok.

Jag hade en plan på att försöka städa den här helgen så att jag skulle slippa det i veckan här nu, men jag har bara inte orkat!
Dels har vi haft besök så då har man ju inte velat dra fram damsugaren och börja röjja, och dels så var de hu himla skönt att ligga på soffan ett tag :)

3 söta tjejer hade skrivit en kommentar på ett inlägg från häromdagen, och jag måste bara få passa på att tacka för stödet! Ni är så söta, tack!

Nu i veckan så ska jag jobba imorgon men vara ledig from. tisdag tom. 3 januari. Så de ska bli skönt!

Nej, om man skulle försöka få lite fart på städningen ksnke... nått litet kanske man skulle orka med :)

Kram!



Jag HADE en plan...

0 Läs mer >>
God förmiddag!

Här är man lite ledig idag. Super skönt!
Ska ner en liten sväng till jobbet och prata med en av prästerna om en gudtjänst som jag ska spela på i jul, ta ut en nyckel till Börstils kyrka och skriva hur jag vill vara ledig i julhelgen så att chefen vet de, men sen går jag hem igen och då tänkte jag ta och börja julstäden lte.
De kan ju vara skönt att man har gjort en del innan den 23:e. Annars så brukar jag göra nästan allt den dagen, men i år så tänkte jag att jag skulle få stressa ner lite :)

Imorgon så är de konsert i Börstil, de ska bli skoj! Alla församlingens körer är med och de blir julmusik för hela slanten! de blir nog ett bra program tror jag :)

Nej, nu ska jag ta och äta nått och sen blir det jobbet en liten svänga alltså.

Ha en bra fredag!

Kram! 

Fredag

4 Läs mer >>
Idag på jobbet har det varit svinkallt inne!!
Det har varit 18 grader inne!
Huset som vi håller till i är ett gammalt tingshus gjort i sten och de påverkas otroligt mycket av vädret. Så när tempraturen sjunker så sjunker den även inne, så idag när det blev några minus och blåsigt ute så blev det betydligt kallare inne med.
Sjukt jobbigt va de!

Men annars så har dagen flytit på. Det har varit en en del att göra, så man har inte varit sysslolös direkt!

Något som är otroligt kämpigt för mig är att jag inte spelar piano speciellt bra och att min notläsning inte är skit bra! Speciellt när det gäller att läsa i basklav.
Det går långsamt och jag gör fel och så vidare...
Idag kom droppen som gjorde att bägaren rann över...
Jag orkade inte med att vara så jävla dålig! Jag orkade inte med alla kommentarer och det som förmodligen skall vara hjälp och tala om för mig vad som är rätt och vad som är fel. Jag orkade inte med alla suckar osv...
Så jag blev så ledsen att jag grät...
De blev för jobbigt helt enkelt.
Jag vet att jag inte är bra, men jag kan ju inte häller bli bra om jag inte får prova och försöka.
Och just idag så hade jag inte häller hunnit med att kolla på allt i förväg eftersom jag hade en konsert förra veckan och det har varit en hel del annat i veckan så det kunde inte bli helt bra. Men de kan ibland kännas som att man inte förstår de.
Ja, de e så här det känns för mig i alla fall. De e kanske ingen sanning, men så känns de i mig.

Just nu så känns de som att få vara ledig ett tag framöver skulle behövas.
jag behöver lite vila. Och de tänker jag ta i mellan dagarna! jag skiter i om jag har dagar att ta ut, jag tar de i alla fall! för jag behöver de!

Nej, nu ska jag titta på Tv och slappa lite innan det är dags att sova igen.

Kram!

Jag VET att jag inte ...

0 Läs mer >>
Åh, jag och Marcus sjöng lite idag och vi provade lite på den här låten, som är jätte bra kom jag på då! De e ju så ibland. Man bara hittar nått som är så där jätte bra!

Come what may

0 Läs mer >>
Det börjar lugna ner sig på jobbet nu.

De e skönt! Imorgon är det sista gången med en grupp och på lördag är det sista konserten och sen får man vara lite ledig!

Fast jag ska göra lite små saker i den ledigheten...
Måndag efter jul ska ungdomsensamblen åka och sjunga för lite pensionärer och söndag efter nyår får församlingen besök av en tjej som jag, min chef och en av de andra prästerna träffade i Paris i våras, de ska blir kul! Ska bli spännande och se vad de kan bli av det mötet :)

Idag så var det jullunch med personalen, förresten. Och Ungdomsensamblen blev frågad om att sjunga under den. Det var inte så många som kunde eftersom det är onsdag och det var mitt på dagen under skoltid.
Men 5 st. sa att de skulle funka. 1 blev magsjuk, 1 hade inte gjort färdigt en sak i skolan så hon blev tvingad att vara kvar och 2 var förkylda och den sista tyckte de var läskigt att sjunga i en sånn liten grupp.
Men de kom 3 i alla fall och så hoppade jag in och sjöng och snälla tHeresia hjälpte till och spela. Tusen tack för de!
Men i alla fall så tyckte jag att de kändes inte så kul att sjunga för dem. De kändes inte som att de var särskillt uppskattat. Inte när vuxna människor sitter och viskar och tisslar och tasslar och blinkar till varann över borden och söker blickar hos någon vid ett annat bord och så vidare...
Jag tror INTE att jag kommer att fråga Ungdomsensamblen om det igen. Det känns som att de kan bli skrämda av sånt! Och jag vill inte att de ska känna de jag kände idag och som jag förstod att de också kände! Nej, de där får de allt hitta någon annan till!
Även om kyrkorådsordförande tyckte att vi skulle göra de till tradition.

Annars så är de snart jul och snön kom igår och julstämningen har börjat infinna sig. De gillar vi!
Jag har än så länge köpt 3 julklappar, jag har bestämt vad jag ska ge min mamma och pappa som jag och F fick vid lottningen (Vi lottar varje år vem man ska köpa en julklapp till, så alla köper bara en klapp).

I år så blir det två nyhter för oss på julafton.
1. Vi kommer inte att behöva stressa emellan två ställen utan stannar på ett och åker till det andra på juldan eller annandagen istället. De känns lite skönt, även om de också är lite tråkigt för man får ju liksom inte träffas på "riktiga" julafton.
2. Vi ska fira hos min stora syster och hennes famlij och inte hos min mamma och pappa som vi alltid bruka. De ska bli mysigt faktisk! Min syter gör mycket god mat och de har ett sånt mysigt hus också, så de ska bli riktigt kul!

Ja, jag är lite sur på Ellos med förresten!
Kommer ni ihåg de röda skorna jag blev så glad när jag hittad?
De har ju då 2 månader efter att jag beställde dem inte kommit!
Så jag ringde och klagade och får då som svar att de inte finns någon beställning från mig på några skor...
Mycket konstigt, sa jag för jag vet ju myket väl att jag beställde de!
Men, nej!
Och sen fick jag två allternativ. 1 leta efter några andra jag vill ha eftersom de som jag ville ha inte finns i rätt storlek längre...
2. strunta i det helt.

Bra sevice va?!
De tyckte inte jag!

Nej, nu ska jag ta och leta lite julklappar.

Ha de bra!

Kram!

Snart julledig!

0 Läs mer >>

Här sitter jag vid datorn och letar lite julklappar. Jag har ingen som hällst aning om vad jag ska köpa bara... Ramlade därför in på Nelly.se och hittade den här bedårande klänningen som jag blev väldigt sugen på att köpa. Vad tycker ni? Ska jag köpa? Skulle funka till både jul och nyår, tror jag.

Imorgon är de lucia. Eller snarare, om en halv timme är det lucia. Det blir en häktisk dag. Först gå på 2-3 avdelningar på sjukhuset och sen till ett äldreboende här och så kanske brandstationen också... Och på eftermiddagen så blir det i Forsmarks kyrka.
Det blir nog lite jobbigt, men kul också :)

Blev själv hemma den här kvällen så jag hyrde en film. Försoning med Keira Knightley. Den var faktiskt ganska bra. Den var väldigt speciellt gjord. Men helt ok.

Nej, nu ska jag ta och dra mig till sängs, tänkte försöka släpa mig upp och se på lite luciatåg på tv imorgon bitti. De e brukar vara så mysigt :)

Ha en bra lucia!

Kram!

Get It Party Dress SEK 459, Only - NELLY.COM
Köpa eller inte? 

 

Dagen innan Lucia...

0 Läs mer >>
Oj, hur tiden rusar iväg!

det känns som att jag skrivit det ofta på senaste... men så är de när man jobbar mycket runt stor helger, och jag tror att vi alla känner av att de närmar sig en sådan nu. De e ju mycket som ska fixas innan jul.

Själv har jag tagit mig en ledig dag idag eftersom jag jobbat hela helgen, så nu sitter jag här vid datorn aldele ensam för idag har F börjat skolan.
Han ska gå en utbildning via jobbet, så de e inte så att han har sagt upp sig...

På mitt program för dagen så står, tvätta, städa och repa med Marcus. 
Vi ska till Uppsala imorgon och spela på Stenhagens vårdboende. De ska bli spännande. 
Julsånger står det på programet. Mycket vackert blir de tror jag :) 

Annars så kommer den här veckan präglas av Lucia och Julkonsert.
På Frdag så har Ungdomsensamblen sin julkonsert och på söndag så är det Luciavesper i Forsmark. Det blir en hel del jobb denna vecka med alltså, men de e ju bara att jobba på de! För snart är de jul och efter jul så tänkte jag försöka vara lite ledig ett par dagar. 

Nej, nu till tvätten och städningen!

Ha en bra dag och en fortsatt trevlig vecka!

Jobbe!