Hammarslagen

Ja, det vart en lång dag igår. Men det var kul!

Åkte hem ifrån kl. 10:10 efter en natt med kanske... 5 timmars sömn... och genst in i en kyrkan och lyssna i 20 minuter sedan var det dags att börja rigga. Gjorde det fram till 15:00 då var det dags för genrep. Sedan middag och efter det föreställning.

Föreställningen gick bra. Det flöt på ganske bra och inga större missöden blev det häller, några så saker som blev lite fel eller konstiga bara. Men det var de ju ingen som märkte så de var ju bra!
Och konfirmanderna som lyssnade vart inte så rastlösa häller.
De satt och lyssnade lugnt och stilla, kanske inte över enusiastiska, men dock... de satt inte och pratade och verkade HELT ointresserade :) 
De var duktiga helt enkelt.

Efteråt var det ner riggning och sen vart det lite fika och sitta och prata med herr ljudtekniker och kollegor och så, medans ungdommarna (som om jag själv är så gammal.. haha) dansade på disco golvet :)

Sedan hjälpte jag till att rigga ner discot och efter det så bar vägen till en pizzeria där alkisarna hade slagsmål, som vanligt, och där satt vi en stund innan färden gick hemåt.

Men kul va det!

Nu bär det av till Österby och ha en hel dag med konfirmader som skall konfirmera sig i sommar. Blir spännande och se hur det blir.
Vi ska i alla fall få våfflor, och de e ju super gott så en helt misslyckad dag kan det ju inte bli :)

Kram på er!

Kommentarer:

1 Maria the best:

skriven

Kul att du oxå skaffat blogg din lilla toka!

=)

Kommentera här: